«Πριν τρεις μήνες πήγαμε τη γιαγιά μου στο εν λόγω γηροκομείο, αλλά την πήραμε μετά από 3 εβδομάδες. Είναι 91 ετών και έχει πλήρη επικοινωνία. Δεν επέτρεπαν την επικοινωνία μαζί της την πρώτη εβδομάδα λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό, όπως μας είπαν, ενώ τη δεύτερη εβδομάδα μας είπαν ότι δεν μπορούμε να τη δούμε, για να συνηθίσει στο νέο περιβάλλον. Δεν της επέτρεπαν να έχει μαζί της κινητό τηλέφωνο ούτε κάποιο προσωπικό αντικείμενο ούτε καν μια φωτογραφία» είπε η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
Όπως κατήγγειλε, όταν τελικώς απέκτησαν επαφή με την ηλικιωμένη, εκείνη περιέγραψε στην κόρη της ότι κάποια στιγμή την πλησίασε ένας άνδρας, τη ρώτησε «εμένα με ξέρεις;», κι όταν εκείνη αποκρίθηκε αρνητικά, αφού την έδεσε στο κρεβάτι, της είπε «ζήσεις – πεθάνεις, εδώ θα μείνεις».
Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο άνδρας που της είπε και έκανε όλα τα παραπάνω, για να μην μιλήσει και ακουστεί, η γιαγιά έδειξε με τα μάτια της το γραφείο, όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, περιέγραψε η εγγονή της 91χρονης.
Επεσήμανε ακόμη ότι όταν πήγαν για να κάνουν καταγγελία για το γηροκομείο, οι αστυνομικοί τους είπαν ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία καταγγελία για τη δομή και ότι ήταν όλα καλά στο γηροκομείο.
Τέλος, η γυναίκα είπε ότι η 91χρονη είχε σημάδια στο κορμί της, τα οποία όμως αντιλήφθηκαν μετά από δύο εβδομάδες. Πλέον, η γιαγιά διαμένει σε άλλο οίκο φροντίδας ηλικιωμένων.
newsbeast, ant1, scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Φάμελλος: Το Πολυτεχνείο ζει και μας καλεί σε νέους αγώνες
- Hellenic Train: Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της αυριανής 24ωρης απεργίας εργαζομένων
- Ηράκλειο: Στρατηγική ενίσχυση της τουριστικής αγοράς του Καναδά από την Περιφέρεια Κρήτης
- Το ελληνικό “συγκρότημα” που σαρώνει στο Tiktok! Τι χρησιμοποιεί αντί για…κιθάρες; vid
- Τραγωδία στο Αστρίτσι Ηρακλείου: Ακαριαίος θάνατος για 52χρονο μετά από τροχαίο- Δύο τραυματίες
- Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία στην βορειοανατολική Ιταλία -35χρονος πήγε να βοηθήσει ηλικιωμένη
- Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι σκότωσε μέλος της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Μπορεί να υπάρξει ένα «νέο Βιετνάμ» για τις ΗΠΑ, αυτή την φορά όχι μακριά από τα σύνορά τους
- Προϋπολογισμός 10μήνου: Πρωτογενές πλεόνασμα-«μαμούθ» – Αναλυτικά τα ποσά
- Σαναέ Τακαΐτσι: Η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιαπωνίας συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής









