Οι δύο 17χρονοι, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, έδωσαν ραντεβού με τους δράστες στο Νέο Ηράκλειο για να λύσουν τις διαφορές τους. Όμως, οκτώ άτομα έκαναν επίθεση στον 17χρονο, τον οποίο χτύπησαν με μπουνιές, κλωτσιές και αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας του τραύματα σε πλάτη και σε πόδια ενώ χτύπησαν και τον φίλο του.
Περαστικοί που είδαν τη συμπλοκή παρενέβησαν για να τους χωρίσουν και τότε οι δύο 17χρονοι μπόρεσαν να ξεφύγουν, μπαίνοντας σε καφετέρια. Στην καφετέρια ο 17χρονος διαπίστωσε ότι φέρει τραύματα στα πόδια και στην πλάτη και ότι αιμορραγεί.
Έτσι μετέβη με το φίλο του στο νοσοκομείο. Οι γιατροί του έκαναν ράμματα στα πόδια και στην πλάτη, διαπιστώνοντας ότι το τραύμα στην πλάτη επέφερε τραύμα και στον πνεύμονα, το οποίο έπρεπε να τεθεί υπό παρακολούθηση. Έτσι παρέμεινε νοσηλευόμενος στη θωρακοχειρουργική κλινική του ΚΑΤ.
Ελεύθερος Τύπος, eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- H “Πανδώρα” της NASA εκτοξεύτηκε με επιτυχία σήμερα – Ποια θα είναι η αποστολή της τον επόμενο χρόνο, vid
- Η ατρόμητη γυναίκα που έχει πέσει 23.000 φορές με αλεξίπτωτο – Βίντεο με το άλμα από το Μπουρτζ Χαλίφα
- Πρώτη συνεδρίαση του νέου Ανώτατου Στρατιωτικού Συμβουλίου
- Κυβερνητικά στελέχη: Δύο συναντήσεις θα έχει ο Κυρ. Μητσοτάκης με τους αγρότες
- ΚΥΣΕΑ: Νέες τοποθέτηση αντιστράτηγων, αντιναυάρχων και αντιπτέραρχων
- Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω ψύχους και χιονόπτωσης
- Το παλαιότερο δηλητήριο βέλους στον κόσμο εντοπίστηκε σε βλήματα 60.000 ετών στη Νότια Αφρική
- Κράτη περιμένουν παρεμβάσεις των BRICS μετά τα όσα συμβαίνουν με τις ΗΠΑ
- Σ.Φάμελλος: Επικίνδυνη η ανευθυνότητα της κυβέρνησης στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και Διεθνούς Δικαίου
- ΥΠΕΞ Κούβας σε ΗΠΑ: Έχουμε δικαίωμα να εισάγουμε καύσιμα από οποιαδήποτε χώρα που επιθυμεί να τα εξάγει









