της εισαγωγής στην Ολομέλεια για συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις».
Το νομοσχέδιο, που η επεξεργασία του στην αρμόδια Επιτροπή ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα, είχε προγραμματιστεί να εισαχθεί αύριο για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια. Λόγω της παρουσίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην κηδεία του σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη αποφασίστηκε η μετάθεση της εισαγωγής τού νομοσχεδίου στην Ολομέλεια για την ερχόμενη Δευτέρα.
Επίσης, έγινε γνωστό, ότι η ΔτΠ αποφάσισε να ματαιωθεί και η πραγματοποίηση του κοινοβουλευτικού ελέγχου στην Ολομέλεια. Οι συζητήσεις των αυριανών Επίκαιρων Ερωτήσεων αλλά και της Δευτέρας θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔτΠ, η τροπολογία που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα από το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές καταδικασμένων για εγκληματικές οργανώσεις, αυτή θα εισαχθεί στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για την ενίσχυση της προστασίας των καταναλωτών που προγραμματίσθηκε να εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023.
Η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου στην αρμόδια Επιτροπή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μήνυμα Μεντβέντεφ: «Πόσο ακόμα θα το ανέχεσαι αυτό, Αμερική;»
- Η Τζέιμι Λι Κέρτις για τα σχέδιά της να αποσυρθεί από την υποκρτική: «Βρίσκομαι στο τέλος της καριέρας μου»
- Λάρισα: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες – Τρακτέρ στο κέντρο της Λάρισας
- Νέα Ιωνία: Οικιακή βοηθός ξάφριζε ηλικιωμένους – Έκλεψε κοσμήματα μεγάλης αξίας από σπίτι που εργαζόταν
- Τουρκικής ιδιοκτησίας φορτηγό πλοίο φέρεται να επλήγη από πύραυλο σε λιμάνι της Οδησσού
- Ο πιθανός στόχος του Ζελένσκι αυτή την στιγμή
- Μάλτα: Δεκάδες αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στην ξηρά μετά από ναυάγιο
- Η Φινλανδία θα προμηθευτεί πυραύλους AMRAAM από τις ΗΠΑ
- Στους δρόμους και οι αγρότες της Γαλλίας
- Η Κομισιόν παραπέμπει την Ελλάδα στο Δικαστήριο της ΕΕ – Δείτε τον λόγο
Κύρια Θέματα









