Παρεμβαίνοντας στην επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών υποθέσεων τόνισε πως η Χαριλάου Τρικούπη δεν εκβιάζεται από «κανέναν και για κανέναν», ενώ απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως συνηθίζει να μετατρέπει σε βούρκο τα πεδία των πολιτικών μαχών.
«Όλα τα έχουμε ζήσει προ των εκλογών αλλά να μας εκβιάζουν πριν τις εκλογές δεν το έχουμε ξαναζήσει, τόσες πολλές φορές» σημείωσε για να προσθέσει: « μου είναι αδιανόητο να μην αναφερθώ από το βήμα αυτό σε έναν εκβιασμό που ασκείται στο κόμμα μας από την εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ ούτε εκβιάζεται ούτε απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν».
Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τις δηλώσεις της Πόπης Τσαπανίδου κατα του Ανδρουλάκη ως «βρώμικα μισόλογα» ενώ σημείωσε: «Δεν είναι πρώτη φορά που αυτό το κόμμα διολισθαίνει σε τέτοιες κατηφόρες εύχομαι για το καλό της χώρας μας να είναι τελευταία αλλά δεν το ελπίζω. Ούτε μπορώ να πω ότι εκπλήσσομαι από τέτοιες δηλώσεις γιατί είναι δηλώσεις ευθέως ανάλογες με το κόμμα που εκπροσωπεί. Σε μας αυτά όμως δεν περνάνε. Πολύ κακό δρόμο έχει διαλέξει ο ΣΥΡΙΖΑ να βαδίσει ενόψει εκλογών είναι συνηθισμένοι να μετατρέπουν σε βούρκο κάθε πεδίο πολιτικής μάχης αλλά και αυτή τη φορά θα τους αντιμετωπίσουμε με σθένος. Το ΠΑΣΟΚ δεν εκβιάζεται από κανέναν και για κανέναν».
protothema/scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ε.Ε.: Πρόταση να οριστεί κατώτατη ηλικία τα 16 έτη για την πρόσβαση στα social media
- Πάπας: Δείχνει να απομακρύνεται η συναίνεση των κρατών ότι η ηθελημένη πρόκληση πείνας αποτελεί αδίκημα
- ΗΠΑ: Δικαστικό μπλόκο στις απολύσεις ομοσπονδιακών υπαλλήλων με αφορμή το shutdown
- Στρατό στη Γάζα ετοιμάζονται να στείλουν οι Τούρκοι
- Μητσοτάκης: «Πώς κάποιοι κατακρίνουν τόσο εύκολα αυτή την πολιτική των ήρεμων νερών;»
- 24χρονος Τούρκος μετέφερε παράνομα μέσα σε καρότσα Σύρους από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη
- Γαλλία: Η Εθνοσυνέλευση απέρριψε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης Λεκορνί
- Σύνοδος κορυφής της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού (APEC): Αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Τραμπ
- «Jolene»: 52 xρόνια από το εμβληματικό τραγούδι της Ντόλι Πάρτον! Τι είπε η ίδια, vid
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ένορκος επειδή τράβηξε φωτογραφία μέσα στη δικαστική αίθουσα