Σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει προς τους πολίτες να προσέχουν πολύ απατεώνες που προφασίζονται την ιδιότητα υπαλλήλων – εκπροσώπων της εταιρείας και προσπαθούν να τους εξαπατήσουν και να αποσπάσουν προσωπικά τους στοιχεία, αλλά και στοιχεία των προσωπικών τους τραπεζικών λογαριασμών (IBAN κλπ).
Οι απατεώνες προσεγγίζουν τους πολίτες και τους λένε ότι πρέπει να τους δώσουν τα στοιχεία τους με αφορμή τις κρατικές επιδοτήσεις για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ή για τυχόν άλλες συναλλαγές που σχετίζονται με την προμήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος.
Σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι η εταιρεία δεν έχει καμία αρμοδιότητα με τα θέματα τιμολόγησης του ηλεκτρικού ρεύματος ή και με τη διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος (power pass).
Συνεπώς, αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, ουδείς υπάλληλος ή εκπρόσωπος του επικοινωνεί με καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας για θέματα που αφορούν σε συναλλαγές, που σχετίζονται με την προμήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ υπογραμμίζεται ότι ουδείς υπάλληλος ή εκπρόσωπος του ζητά ή θα ζητήσει από τους καταναλωτές στοιχεία που σχετίζονται με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς (e-banking, IBAN κλπ), είτε τηλεφωνικά είτε μέσω εφαρμογών messenger (viber κλπ).
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γιορτές στα μπλόκα θα κάνουν οι αγρότες και της Δυτ. Μακεδονίας
- Η επική ατάκα του Τραμπ στην Μελάνια για τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, vid
- Χαρίτσης: Οι πολίτες στηρίζουν στην πολύ μεγάλη πλειοψηφία τους τον αγώνα των αγροτών
- Δικαστής των ΗΠΑ διατάσσει την κυβέρνηση Τραμπ να φέρει πίσω στη χώρα 137 αλλοδαπούς που απέλασε σε φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ
- Επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφος στο ρωσικό Κράσνονταρ
- ΔΕΔΔΗΕ: Τάσεις αποκλιμάκωσης των ρευματοκλοπών αλλά παραμένουν σε υψηλά επίπεδα
- Ρεκόρ επιβατικής κίνησης για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών – Το 2025 κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες
- Έκλεισε το τελευταίο ρωσικό προξενείο στην Πολωνία, vid
- Ο Μπράιαν Μέι θα παρουσιάσει ακυκλοφόρητο τραγούδι των Queen που «κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ»
- Άννα Κουρνίκοβα και Ενρίκε Ιγκλέσιας έγιναν πολύτεκνοι
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ









