Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open υπενθυμίζοντας ότι σήμερα χρησιμοποιείται μικρότερη γραμματοσειρά για την τιμή ανά κιλό ή μονάδας όγκου.
Ο αναπληρωτής υπουργός μεταξύ άλλων σημείωσε:
«Ελέγχουμε την αισχροκέρδεια με περιορισμό του ποσοστού κέρδους. Δεν μπορούμε να βάλουμε διατίμηση στην αγορά, γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να παρατηρηθούν ελλείψεις στα ράφια.
Ελέγχουμε πάντα για αισχροκέρδεια με αναγωγή στη τιμή μονάδος είτε δηλαδή στο κιλό ή το λίτρο. Αυτό που θα διορθώσουμε προς διευκόλυνση των καταναλωτών είναι τα καρτελάκια στα σούπερ μάρκετ, στα οποία θα αναγράφεται με την ίδια γραμματοσειρά η τιμή του προϊόντος και η τιμή ανά κιλό ή μονάδας όγκου. Στόχος μας ήταν και είναι η προστασία των καταναλωτών και η στήριξη των συμπολιτών μας σε αυτή την κρίση ακρίβειας Πούτιν που ροκανίζει τα εισοδήματα όλων των συμπολιτών μας».
(newsit – φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η ανάρτηση που προκαλεί τρόμο και ανατριχίλα!
- Με επιτυχία η 16η Γιορτή Πατάτας στη Νάξο – Στο επίκεντρο τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα
- Νέα σημαντική εξέλιξη σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ στις ΗΠΑ
- Χ. Δούκας: Δημόσιες διαβουλεύσεις για την “Ανοιχτή Γειτονιά των 15 λεπτών”
- Ο Νίκος Δένδιας συνεχάρη τον Εμμανουήλ Καραλή
- Χωρίς τέλος οι μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη – 32 άτομα αποβιβάστηκαν στα νότια παράλια
- Το ρωσικό λιμάνι Πριμόρσκ ξανάρχισε μερικώς την φόρτωση πετρελαίου
- Νέος ΚΟΚ: Πάνω από 14.000 έλεγχοι της Τροχαίας στην Αττική το τριήμερο 12 έως 15 Σεπτεμβρίου
- Λόγια από την Φινλανδία αμφισβητούν το αφήγημα του ΝΑΤΟ που οδηγεί την Ευρώπη σε πόλεμο
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί
Κύρια Θέματα

















