Δύο αιφνίδιοι θάνατοι καταγράφηκαν με διαφορά λίγης ώρας την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, στην Κρήτη, σε Χανιά και Ρέθυμνο.
Ειδικότερα ένας 52χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κίσσαμο Χανίων. Μπροστά σε αυτό το μακάβριο θέαμα βρέθηκε ο πατέρας του, ο οποίος τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο δωμάτιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.
Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο. Ένας 53χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δρόμο. Τον άτυχο άνδρα βρήκε ένας περαστικό ο οποίος κάλεσε άμεσα βοήθεια. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
neakriti, eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έμμεσες συνομιλίες Ιράν και ΗΠΑ: Αυτά είναι τα νεότερα
- Μακάβριο εύρημα στη Χαλκιδική: Εργάτες εντόπισαν βαλίτσα που περιείχε ανθρώπινα μέλη
- Χ.Απαλαγάκη (ΕΕΤ): Δεν υπάρχει συγκέντρωση τραπεζικού κλάδου στην Ελλάδα
- Ο απεσταλμένος του Πούτιν φέρεται να είχε συνομιλίες με Αμερικανούς αξιωματούχους στην Γενεύη
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν από τις 10 το πρωί του Σαββάτου έξι σταθμοί του μετρό
- Βιέννη: Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας στον 70ο διαγωνισμό της Eurovision – 500 πράκτορες ασφαλείας, χωρίς τσάντες το κοινό
- Χίλαρι Κλίντον: «Δεν θυμάμαι να συνάντησα ποτέ τον κύριο Έπσταϊν»
- Η Ουρουγουάη έγινε η πρώτη χώρα που επικύρωσε τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur
- Στη Βουλή την Παρασκευή ο Κυρ. Μητσοτάκης, θα απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του Ν. Ανδρουλάκη
- «Η διεθνής τάξη σείεται συθέμελα» – Η δήλωση που έγινε με το βλέμμα στην Ρωσία









