Όχι μόνο γιατροί, αλλά και νοσηλευτές, γιατροί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, δάσκαλοι και μαθητές πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα, ισχυρίστηκε ο Καναδός γιατρός William Makis σε συνέντευξή του στη Laura-Lynn Tyler Thompson.
Τόνισε ότι οι περισσότεροι Καναδοί γιατροί έχουν πλέον εμβολιαστεί τέσσερις φορές. Μερικοί γιατροί έχουν κάνει ακόμη και πέντε εμβόλια. Οι γιατροί πρέπει να εμβολιαστούν στον Καναδά για να εργαστούν.
Ο Makis είπε ότι ένας δάσκαλος από την επαρχία της Αλμπέρτα επικοινώνησε πρόσφατα μαζί του. Ο δάσκαλος του είπε ότι πριν από λίγες μέρες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ένας μαθητής της Δ’ τάξης. Επίσης, ένας από τους δασκάλους, περίπου 30 ετών, πέθανε ξαφνικά.
Επιπλέον, σημαντικός αριθμός παιδιών υποφέρει από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του άσθματος. «Δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στην τάξη», λέει ο Makis. «Τα παιδιά δεν μπορούν πλέον να συγκεντρωθούν στην τάξη μετά τον εμβολιασμό».
Παράξενοι θρόμβοι έχουν βρεθεί στα σώματα ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. Αυτοί δεν είναι συνηθισμένοι θρόμβοι αίματος, αλλά μακροί, γκρίζοι θρόμβοι που μοιάζουν με λάστιχα, προσθέτει και καταλήγει:
«Οι επιστήμονες εξέτασαν το αίμα στην πρωτεΐνη ακίδας, η οποία παράγεται στον οργανισμό μετά τον εμβολιασμό. Διαπίστωσαν ότι το αίμα άρχισε να πήζει αμέσως. Σχηματίζονται μακροί, ελαστικοί θρόμβοι που το σώμα δεν μπορεί να διασπάσει. Ακόμη και τα αραιωτικά αίματος δεν βοηθούν, προειδοποίησαν οι γιατροί».
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δ. Κουτσούμπας: Μεγαλώνει ο κίνδυνος ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου – Μακριά από αυτό το μακελειό!
- Βόρεια Κορέα: Η Κιμ Γιο Τζονγκ εκτοξεύει απειλές κατά ΗΠΑ, Ν. Κορέας και Ιαπωνίας
- Θεσσαλονίκη: Σκάφος προσέκρουσε σε βράχια στο Θερμαϊκό Κόλπο – Καλά στην υγεία τους οι επιβάτες
- Κίνα: Αυστηρό μήνυμα στις Φιλιππίνες να αποφύγει τις προκλήσεις στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Μεξικό: Τουλάχιστον 15 νεκροί, vid
- Έρευνα: Πρωταγωνιστεί η Ελλάδα στην γυναικεία ναυτική απασχόληση
- Τα τέσσερα σημεία “κλειδί” στα μέτρα για τους πολύτεκνους – Το νέο φορολογικό τοπίο
- Ανακοίνωση ΥΠΕΞ για τα 26 χρόνια από την απώλεια του Γ. Κρανιδιώτη
- Γκρέτα Γκάρμπο: Η απόλυτη σταρ, μια θρυλική μορφή που έζησε μέσα στο μυστήριο
- Σεισμική δόνηση 5,7 βαθμών στην Κολομβία
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ

MYSTREET

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΟΔΗΓΗΣΗ

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ
