Ένας βρετανός νομικός, που είχε προηγουμένως συμμετάσχει στη δίκη του Σερβοβόσνιου ηγέτη Ράντοβαν Κάρατζιτς, διευθύνει ένα πρόγραμμα της βρετανικής κυβέρνησης για την εκπαίδευση περίπου 90 Ουκρανών δικαστών σχετικά με το πώς να διεξάγουν δίκες ρωσικών στρατευμάτων για τα υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου, αναφέρει το Sky News.
Για τα εγκλήματα πολέμου των ουκρανοναζί όμως από το 2014 κανείς δεν ασχολείται!!!
Επικεφαλής του προγράμματος είναι ο Sir Howard Morrison, ο οποίος ήταν μεταξύ των δικαστών στη δίκη του Karadzic, ο οποίος τελικά καταδικάστηκε για υποτιθέμενη γενοκτονία και άλλα σοβαρά εγκλήματα από το δικαστήριο.
Στην πρώτη ομάδα κριτών παραδόθηκαν μαθήματα σε «μυστική τοποθεσία στην περιοχή» την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα την Τετάρτη.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι μέρος μιας επένδυσης 2,5 εκατομμυρίων λιρών (3 εκατομμύρια δολάρια).
(ΦΩΤΟ:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιοι είναι οι 18 βασικοί διαπραγματευτές στην αγορά ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου
- Πάτρα-Αγροτικά μπλόκα: Άνοιξε η μεγάλη περιμετρική οδός της πόλης
- Θεσσαλονίκη: Τέλος εποχής για τα χάρτινα εισιτήρια από 1η Ιανουαρίου – Επικύρωση ακόμη και με QR Code
- Στοματική κοιλότητα, το «εύκολο θύμα» των σύγχρονων ογκολογικών θεραπειών – Οι πιο συχνές επιπλοκές
- Το Κίεβο εξακολουθεί να αρνείται την απόπειρα επίθεσης κατά της κατοικίας του Πούτιν
- Λευκορωσία: Ο πρόεδρος Λουκασένκο δίνει χάρη σε 22 πρόσωπα
- Σ. Φάμελλος: «Οι ανάγκες των ευάλωτων ομάδων να καλύπτονται με διαφάνεια από ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος»
- Αλ. Σδούκου: «Η διαμαρτυρία δεν γίνεται για να διαμαρτύρεσαι ούτε για να ταλαιπωρείται όλη η κοινωνία»
- Στη γραμμή άμυνας κατά της ευλογιάς οι στρατιωτικοί κτηνίατροι – Τι προβλέπεται
- Το Ελληνικό προσελκύει αγοραστές από 110 χώρες – Στα 1,5 δισ. ευρώ οι εισπράξεις









