Ένας στενοχωρημένος πατέρας που έχασε τον 17χρονο γιο μετά από εμβόλιο Covid έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα επικρίνοντας τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό για την αποτυχία να προειδοποιήσει τον κόσμο για τους πιθανούς θανατηφόρους κινδύνους των εμβολίων, όπως αναφέρει.
Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο Καναδός πατέρας Νταν Χάρτμαν είπε, απευθυνόμενος στον Τριντό: «Ναι, το έκανες!», προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πει στην εταιρεία παραγωγής εμβολίων Pfizer: «Άντε γ…., Pfizer. Η συμφωνία έληξε. Πληγώνεις τους ανθρώπους μου».
«Γνωρίζω προσωπικά άτομα που ίσως θα σε συγχωρούσαν που σε μισούν αυτή την στιγμή», συνέχισε να λέει στον Τριντό ο θυμωμένος μπαμπάς, ο οποίος ξεκίνησε το hashtag #Answers4Sean.
«Αλλά όχι, απλώς συνεχίζεις να το πιέζεις, έτσι δεν είναι; Δεν θα παραδεχτείς ότι ένα άτομο πέθανε από το εμβόλιο, έτσι δεν είναι;! Δεν θα πεις καν την αλήθεια», φώναξε, προσθέτοντας: «Πες την γ……. αλήθεια!»
«Το αγόρι μου πέθανε από το εμβόλιο σου! Άντε γ……!» φώναξε ο θυμωμένος πατέρας!!!
Δείτε:
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ: Όρκες αναποδογύρισαν σκάφος!
- Η Ρωσία παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτικών
- Οι Πολωνοί μιλούν τώρα για «αυξημένη δραστηριότητα drones κοντά στη Λευκορωσία»
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
Κύρια Θέματα

















