ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Ολομέλεια της Βουλής τονίζοντας παράλληλα ότι εως την προσφυγή στις κάλπες θα μεσολαβήσουν «λίγοι μήνες».
Oυσιαστικά ο πρωθυπουργός με αυτή του την αναφορά διαψεύδει και επίσημα τα όποια σενάρια για εκλογές τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του χειμώνα.
Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που επιχειρεί να εξορθολογήσει το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της ΕΥΠ κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να εγκαταλείψει την προσπάθεια καλλιέργειας κλίματος τοξικότητας σημειώνοντας πως οι θεωρίες συνωμοσίας και τα μυθεύματα για τις παρακολουθήσεις δεν θα διασώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Είμαστε σε προεκλογικό χρόνο. Λίγοι μήνες μας χωρίζουν από τις κάλπες. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε το κλίμα με άλλη τοξικότητα. Ξέρω ότι δεν απευθύνομαι σε ευήκοα ώτα . Όμως θα συνεχίσω να αναζητώ τον διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα.
Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά κ. Τσίπρα. Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους και θα τις κερδίσουμε. Δεν ξέρω αν όλες αυτές οι θεωρίες συνομωσίας θα σας διασώσουν την επόμενη ημέρα»
(ΦΩΤΟ:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εικόνες απόλυτης παρακμής στις πόλεις των ΗΠΑ, Video
- Πανθεσσαλικό μπλόκο αγροτών στον κόμβο Ε65 της Καρδίτσας – Πώς θα γίνεται η κίνηση των οχημάτων
- Παραίτηση αξιωματούχου μέσα στο Κρεμλίνο
- Σκληρό ΒΙΝΤΕΟ από Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που οδηγός μηχανής «καρφώνεται» σε φορτηγό
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Το μήνυμα Βανς προς τους δεξιούς Αμερικανούς
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος από την Interpol Σερβίας
- Κλιματικό αφήγημα: Δεν τα βρίσκουν ούτε για το 2040 οι διεθνιστές
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
Κύρια Θέματα

















