για τις επιθεωρήσεις στο πλαίσιο της συνθήκης ελέγχου πυρηνικών όπλων “New START”, όπως μετέδωσαν σήμερα ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον ήθελε να συζητήσει την επανάληψη των επιθεωρήσεων ενώ η Μόσχα έχει άλλες προτεραιότητες.
Η κατάσταση στην Ουκρανία έπαιξε επίσης ρόλο στην απόφαση που έλαβε την τελευταία στιγμή η Ρωσία να ακυρώσει τη συνάντηση της διμερούς επιτροπής, που επρόκειτο να ξεκινήσει στο Κάιρο σήμερα.
Ο Ριαμπκόφ δήλωσε ότι είναι απίθανο να υπάρξει κάποια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών φέτος, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
(ΦΩΤΟ:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιδιοκτήτης καφέ γιόρτασε τα γενέθλιά του με ένα κολοσσιαίο κέικ καρότου – Δείτε πόσο ζύγιζε (photo)
- Βασίλισσα Καμίλα: Η προσωπική εξομολόγηση για τη δύναμη των βιβλίων – “Κάνουν τη ζωή μας καλύτερη”
- Κωνσταντινούπολη: Ενίσχυση συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας στους τελωνειακούς σταθμούς
- Από 7 άτομα… σε 800: Το πάρτι που έκανε γυαλιά-καρφιά πανάκριβη έπαυλη! (BINTEO)
- Dugin: Γιατί προσποιούμαστε; Ο Τρίτος Παγκόσμιος έχει ήδη ξεκινήσει
- Λίβανος: Τρεις Λιβανέζοι δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή με στόχο το όχημά τους
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν ναρκωτικά
- Νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο αντιναύαρχος Λ.Σ. Χρήστος Κοντορουχάς
- Κλειστός ο σταθμός του Μετρό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ»
- Ο πόλεμος Ισραήλ-Χεζμπολάχ καλά κρατεί









