Χάος ξέσπασε στην αίθουσα Τύπου του Λευκού Οίκου την Τρίτη, αφού πολλοί δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις στον Άντονι Φάουτσι σχετικά με την προέλευση του Covid-19 και τις σχετικές έρευνες.
Καθώς οι δημοσιογράφοι άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις, η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιερ προσπάθησε να κλείσει την συζήτηση .
« Έχουμε μια διαδικασία εδώ, δεν δίνω τον λόγο στους ανθρώπους που φωνάζουν, και δεν σέβεστε τους συναδέλφους σας και δεν σέβεστε τους καλεσμένους μας », είπε, επιπλήττοντας τους δημοσιογράφους. «Δεν θα σας δώσω τον λόγο αν φωνάξετε, και επίσης παίρνετε χρόνο εκτός ρολογιού γιατί ο Δρ Φάουτσι πρέπει να φύγει σε λίγα λεπτά».
«Πρέπει να δώσε τον λόγο στους ανθρώπους σε όλη την αίθουσα! Έχει γίνει μια έγκυρη ερώτηση, τον ρώτησαν για την προέλευση του COVID», αντέδρασε ένας δημοσιογράφος από το Africa Today.
Δείτε:
freepik
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κινητοποιήσεις για Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο Σάββατο τα ΜΜΜ
- Δεξίωση προς τιμήν του διπλωματικού σώματος παρέθεσε ο ΠτΔ
- Κινητοποιήσεις για Τέμπη: Συμμετέχει και η ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία
- Φάση των «16» σε Europa και Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ΠΑΟ και ΑΕΚ
- Mercosur: Ο Μακρόν μιλά για «δυσάρεστη έκπληξη» και «ασέβεια» από την πλευρά της Φον ντερ Λάιεν
- Βουλή: Παραδόθηκε στον Νικ. Κακλαμάνη το πόρισμα της Εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ψηφιοποίηση στο κράτος: Τι συνέβη για πρώτη φορά στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Λαμαρίνες στην Πλατεία Ελευθερίας – Μετά το Πάσχα ανακοινώσεις για νέες θέσεις στάθμευσης σε όλη την πόλη
- «Πραξικοπηματική» κίνηση από Φον ντερ Λάιεν: Εφαρμόζει συμφωνία παρά τις αντιδράσεις αγροτών και κρατών
- Ο πρωθυπουργός του Καναδά έφτασε στην Ινδία, λένε ινδικά ΜΜΕ









