Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών, με τριετή αναστολή από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται πως στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου από 14χρονη μαθήτρια, την οποία είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου.
Κρίθηκε ένοχος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, δια του διαδικτύου, με την αναγνώριση δύο ελαφρυντικών – του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011, όταν ο κατηγορούμενος γνώρισε τη 14χρονη (τότε) μαθήτρια γυμνασίου, σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε προσωπική επικοινωνία, είτε με μηνύματα είτε τηλεφωνικά. Κατά την ίδια δικογραφία, δύο μήνες μετά την έναρξη των συνομιλιών τους, ο 41χρονος ζήτησε από την ανήλικη να του αποστείλει φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν γυμνή και σε συγκεκριμένες πόζες. Εκείνη πείστηκε και του έστειλε φωτογραφίες.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν ένα χρόνο αργότερα, η ανήλικη έφυγε κρυφά από το σπίτι της στην Αιτωλοακαρνανία για να τον συναντήσει στη Θεσσαλονίκη. Καθώς, όμως, είχε λάθος διεύθυνση, το κοριτσάκι περιπλανήθηκε δύο 24ωρα στην πόλη, μέχρι που ήρθε σε επικοινωνία ο πατέρας της με τον κατηγορούμενο και την αναζήτησαν στην πόλη μέχρι που την εντόπισαν.
«Μου παρουσιάστηκε ως 25χρονος», κατέθεσε – μεταξύ άλλων – η παθούσα, (25 ετών σήμερα), στο δικαστήριο. Ο ίδιος, στην απολογία του, ανέφερε ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία, θεωρώντας ότι επρόκειτο για μεγαλύτερης ηλικίας κοπέλα. Απολογήθηκε δε, ότι σήμερα ζει και εργάζεται στη Γερμανία.
Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει του Εφετείου.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
- Viral βίντεο δείχνει γυναίκες να γυμνάζονται με μπούρκες και χιτζάμπ μέσα σε γυμναστήριο!
- Αναβλήθηκε η δίκη του 32χρονου αλλοδαπού για τις σεξουαλικές επιθέσεις στο Αιγάλεω
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών
- Υπόθεση Jimmy Kimmel: «Πόλεμος» Hollywood-Δεξιάς – Νέος χαμός στις ΗΠΑ
- «Ελεγχόμενο χάος»: Στην φόρα το σχέδιο των διεθνιστών
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΣτΕ
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ
