Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Ροδάνθη Ελένη Συρίγου, Γιάννης Ντάνασης, Πάνος Μαλανδράκης, και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) υποερτόνισαν την πιθανή ταυτόχρονη εμφάνιση του ιού της γρίπης (ινφλουένζα), του αναπνευστικού συγκρυτιακού ιού (RSV) και του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 ως τεράστιο κίνδυνο ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ!!!
Έτσι οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα άρχισαν τα ίδια, καθώς ο πληθυσμός πρέπει να «βομβαρδίζεται» συνεχώς με τρόμο τόσο στην οικονομία, όσο και στην υγεία, για να αποδέχεται τα μέτρα που ισχύουν τώρα και εκείνα που έπονται!!!
Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής ΕΣΥ της Β Μονάδας Θεραπείας του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου, εξέφρασε την άποψη ότι οι μάσκες πρέπει να επανέλθουν στους κλειστούς χώρους, στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετριάσουμε τις επιπτώσεις της τριπλής επιδημίας.
«Θα έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών αν δεν ανησυχήσουμε και δεν πάρουμε τα μέτρα. Η πανδημία είναι μεν σε εξασθένηση, αλλά δεν έχει τελειώσει», τόνισε χαρακτηριστικά!
Παράλληλα, άρχισαν ξανά να μεταδίδουν για «Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού και θανάτων την τελευταία εβδομάδα» και πως όλες οι νέες υποπαραλλαγές του κορονοϊού εντοπίζονται πλέον και στην Ελλάδα με τελευταία την ΧΒΒ.!!!
Ο χειμώνας αναμένεται ΡΟΚ!!!
Δείτε τα μέσα και τους τηλέ-ειδικούς να «βομβαρδίζουν»:
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Viral το βίντεο με την Μπριζίτ Μακρόν σε ρόλο DJ σε φιλανθρωπική εκδήλωση – Ποιο τραγούδι χόρεψε
- Άμεσες πληρωμές έως 1.000 ευρώ μέσω IRIS, σύμφωνα με τον Πιερρακάκη
- Τοιχογραφία της Μαρίας Κάλλας στην Καλαμάτα διεκδικεί τον τίτλο της καλύτερης του κόσμου (photo)
- Συναντήσεις του νέου Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης με δημάρχους
- «Αιχμηρά» λόγια της Ζαχάροβα σε σχέση με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο
- Χονγκ Κονγκ: Στους 168 οι νεκροί από την πυρκαγιά του Νοεμβρίου
- Επιστροφή ενοικίου: Νέες πληρωμές σε επιπλέον δικαιούχους
- Δηλώσεις Δένδια από τη Φ/Γ «Κίμων» και αναφορά στην «Ατζέντα 2030»
- Ο Κινέζος ΥΠΕΞ δήλωσε στον Ιρανό ομόλογό του ότι το Πεκίνο αντιτίθεται στη “χρήση βίας στις διεθνείς σχέσεις”
- Επεκτείνεται η ψηφιοποίηση στο ελληνικό κράτος – Τι ανακοινώθηκε
Κύρια Θέματα









