Στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε η σορός του από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας.
Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.
Όπως ανέφερε το lamiareport.gr, ο αστυνομικός εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες.
Το πρωί έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.
Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.
Τους αστυνομικούς που ξεκίνησαν τις έρευνες προβληματίζει το γεγονός ότι στο άνοιγμα της «τρύπας» έχουν εντοπίσει ίχνη, σαν να έχει γλιστρήσει κάτι μέσα σε αυτή και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.
newsit/ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Βράζει» η φτωχοποιημένη Ευρώπη των εκατομμυρίων αλλοδαπών, video
- Πιθανές εξελίξεις αν η Ουκρανία δεν αντέξει άλλο όλο αυτό που γίνεται
- Το τεράστιο ροδάκινο του οπωρώνα της Βιρτζίνια σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ – “Μοιάζει με κολοκύθα”
- Tα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας – Σεφ από όλο τον κόσμο μαθαίνουν την τέχνη στη Νάπολη
- Η ΣΤΑΣΥ για την απόσυρση του συρμού στο Μοναστηράκι – Κόλλησε πλαστική σακούλα στον κινητήρα
- Με πρωταγωνιστή τον Πούτιν ξεκίνησε το «αντί-WOKE» αντίπαλο δέος της Eurovision, video
- Ποια φυτά να προτιμήσετε για αρμονία και γαλήνη στο σπίτι ή το γραφείο
- Νέος μυστήριος θάνατος Ρώσου CEO: Βρέθηκε νεκρός σε δρομο, video
- Viral οι Ιταλοί αστυνομικοί: Σταμάτησαν Ferrari γιατί ήθελαν να δουν τη μηχανή της, vid
- Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ζητεί από τις αεροπορικές εταιρίες να ακυρώσουν το 50% των πτήσεων που αναχωρούν την Κυριακή
Κύρια Θέματα

















