Την ώρα που ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό», Γιώργος Λιάγκας, ανέφερε ότι υπάρχει επιχειρηματίας που μοιράζει λεφτά για να μην τον καταδώσουν, η εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Νάσος Γουμενίδης αποκάλυψαν ότι οι αστυνομικοί ερευνούν ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλία για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια. Κι αυτό γιατί, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μία γυναίκα θέλησε να «δωρίσει» τη 12χρονη στον άντρα της για να ασελγήσει στο κορμάκι της.
Η γυναίκα, η οποία μάλιστα είναι γνωστή χορεύτρια, προσπαθούσε να «ψαρέψει» την 12χρονη… και να πληρώσει τον διαχειριστή του προφίλ της, που φέρεται να είναι ο Ηλίας Μίχος, για να ασελγήσει στο κορμάκι του παιδιού ο σύζυγός της. Αυτή η γυναίκα, σύμφωνα με τον Νάσο Γουμενίδη, ήταν παλιότερα χορεύτρια σε γνωστά στέκια τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλίας.
READER, PIXABAY
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ερντογάν για τον πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Θα δικαστεί στις 4 Μαΐου
- Ο Τραμπ απομάκρυνε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νόεμ – Θα αναλάβει άλλο πόστο
- Το φυσικό αέριο έφτασε και στην Άμφισσα – Ολοκληρώνεται ο κύκλος των συγχρηματοδοτούμενων έργων στη Στ. Ελλάδα
- Σημαντικές δηλώσεις από το Ιράν για την συνέχεια και τα Στενά του Ορμούζ
- Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του στον Κολωνό: «Δηλώνω αθώος – Πέθανε λόγω ηπατικής νόσου»
- Σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Ο Μακρόν συζητά “για να μην συρθεί σε πόλεμο ο Λίβανος”
- Φινλανδία: Απόφαση άρσης απαγόρευσης εγκατάστασης πυρηνικών όπλων εν καιρώ πολέμου
- Πώς η βελτίωση της ευελιξίας αεροσκαφών και UAV «περνάει» μέσα από τα γεράκια, σύμφωνα με ερευνητές









