Ο άνδρας, που είναι αλλοδαπός εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στα Αγκουσελιανά του δήμου Αγίου Βασιλείου και σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, έφερε τραύματα στο σώμα του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άνδρας κατέληξε κατά την μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου.
Οι αστυνομικές αρχές μάλιστα έχουν προχωρήσει στην σύλληψη του αδερφού του θύματος, με τον οποίο έμεναν μαζί καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πριν από λίγες ημέρες οι δύο άνδρες είχαν διαπληκτιστεί.
Ο αδερφός του θύματος κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση, με τους αστυνομικούς που διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση να ερευνούν προσεκτικά το ενδεχόμενο ο αλλοδαπός να χτύπησε τον αδερφό του και να τον άφησε αβοήθητο, χωρίς δηλαδή να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για να του παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Οι αρχές αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις τα τραύματα του άνδρα δεν ήταν τέτοια που να μπορούν να επιφέρουν τον θάνατό του, ωστόσο φαίνεται να επιβάρυναν την κατάστασή του καθώς το θύμα έπασχε από πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.
(creta24 – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 74χρονος που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην παλιά παραλία
- 720.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων φέρεται να διακίνησε τον τελευταίο χρόνο 59χρονος Βούλγαρος
- Τα αποκαλυπτήρια τεράστιου αγάλματος του Όζι Όσμπορν θα πραγματοποιηθούν στο Hellfest
- Συναγερμός στη ΓΑΔΑ: Δύο χειροβομβίδες είχε τελικά ο 48χρονος Σουδανός – Πώς τον εξουδετέρωσαν
- «ΒΡΟΝΤΗ 1/26»: Ολοκληρώθηκε η άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού σε Αργολικό Κόλπο και Μυρτώο Πέλαγος – ΦΩΤΟ
- Τότε θα ολοκληρωθούν οι εφικτοί στόχοι των ΗΠΑ κατά του Ιράν, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
- Ρόδος: Στους εορτασμούς για την επέτειο της Ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων ο Γιώργος Γεραπετρίτης
- Αρέθουσα: Σοκάρει ο 63χρονος που σκότωσε 51χρονο στο δάσος – «Μπήκε ο δαίμονας στο κεφάλι μου…»
- Επίθεση σε στρατιωτική βάση στο Ιράκ όπου εδρεύει μια αμερικανική διπλωματική αποστολή
- Συναγερμός στη ΓΑΔΑ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λ. Αλεξάνδρας, μετά την ελεγχόμενη έκρηξη









