Στη φυλακή έπειτα από σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 53χρονος και ο 42χρονος που συνελήφθησαν για τον βιασμό της ανήλικης.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 3 παρά 20 πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του 53χρονου στις φυλακές Γρεβενών, με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κολωνού. Λόγω των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων ο κρατούμενος μπήκε την απομόνωση, αλλά και με τον φόβο επεισοδίων εναντίον του.
Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών γιατί η πλειονότητα των κρατουμένων σε αυτές τις φυλακές είναι παιδεραστές και παιδοβιαστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Δικαιοσύνης σκέφτεται την δημιουργία ενός μητρώου ανθρώπων που έχουν καταδικαστεί για τέτοιου είδους εγκλήματα.
dikastiko/ unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βριλήσσια: Συνελήφθη 49χρονος καταζητούμενος για παιδική πορνογραφία – Βρέθηκαν πάνω από 176 αρχεία
- Βρετανία και Πορτογαλία κάλεσαν τους πρέσβεις του Ιράν
- «Επιλέγουμε τη Δανία έναντι των ΗΠΑ», δηλώνει ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας
- Παρέμβαση από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών – Αγωνία για το Ιράν
- Θεοδωρικάκος: Πολύτιμο κεφάλαιο για την Ελλάδα οι βουλευτές της διασποράς
- Γερμανία: Ποιοί ζητούν να σταλούν… ευρωπαϊκές δυνάμεις στη Γροιλανδία!
- Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ αναμένει ότι τα μέλη της συμμαχίας θα συζητήσουν σύντομα για την ασφάλεια στην Αρκτική
- Ο Τραμπ καλεί τους Ιρανούς να ξεσηκωθούν: «Διαδηλώστε, η βοήθεια είναι καθ’ οδόν»
- Θεσσαλονίκη: Ένα ταξίδι μνήμης στον Πόντο μέσα από φωτογραφίες και κειμήλια
- ΥΠΠΟ: Νέα πολιτιστική διαδρομή στην Ακρόπολη με την ανάδειξη της Κοίλης Οδού – Εικόνες









