Μια πρόσφατη συλλογή εγγράφων που φέρεται να έλαβε η μη κερδοσκοπική οργάνωση Judicial Watch νωρίτερα τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε μέχρι πρότινος άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με τις μελέτες λήψης εμβολίου COVID που πραγματοποιήθηκαν πριν από την κυκλοφορία τους στο κοινό, δηλαδή ότι αυτές οι μελέτες πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα .
Συγκεκριμένα, στις 23 Σεπτεμβρίου, η Judicial Watch ανακοίνωσε την απόκτηση 115 σελίδων αρχείων από το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, όπου αποκαλύφθηκαν παλαιότερα διατυπωμένες πληροφορίες σχετικά με τις εγκαταστάσεις δοκιμών εμβολίων COVID και βρέθηκαν να βρίσκονται στην Σαγκάη της Κίνας.
Σύμφωνα με το Judicial Watch, ο FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων) είχε προσπαθήσει να κρατήσει κρυφές αυτές τις εγκαταστάσεις δοκιμών της Κίνας.
Ωστόσο, τα αρχεία παραδόθηκαν τελικά στο Judicial Watch ως απάντηση σε μήνυση που κατέθεσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός σχετικά με την προσπάθεια απόκρυψης των εν λόγω πληροφοριών σχετικά με τις εγκαταστάσεις δοκιμών.
Σύμφωνα με τα ληφθέντα αρχεία, «όλες οι in vitro μελέτες μεταβολικής σταθερότητας των ALC-0315 και ALC-0159 (συνθετικά λιπίδια στα εμβόλια) διεξήχθησαν στη Medicilon Preclinical Research LLC», η οποία βρίσκεται στην Σαγκάη, σημειώνοντας ότι οι μελέτες διεξήχθησαν τον Αύγουστο του 2020.
Επιπλέον, «όλες οι in vitro μελέτες μεταβολικής σταθερότητας των ALC-0315 και ALC-0159» διεξήχθησαν στην ίδια εγκατάσταση στην Σαγκάη, με τις δοκιμές να πραγματοποιούνται ξανά τον Αύγουστο του 2020.
Ο Τομ Φίτον, πρόεδρος του Judicial Watch, εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με την προσπάθεια απόκρυψης αυτών των πληροφοριών, λέγοντας: «Οι διαβολές και τα παιχνίδια της κυβέρνησης Μπάιντεν σχετικά με τα εμβόλια για τον COVID υπονομεύουν περαιτέρω την εμπιστοσύνη του κοινού σε αυτά τα αμφιλεγόμενα φάρμακα. Οι Αμερικανοί θα θέλουν τώρα να μάθουν γιατί η κυβέρνηση Μπάιντεν προσπάθησε να κρύψει τους δεσμούς του εμβολίου COVID με την Κίνα!».
Η Δρ Ναόμι Γουλφ συζητά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο παρακάτω βίντεο:
intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο του Υπ. Εργασίας
- Απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα συνδέεται με υψηλότερο κίνδυνο Αλτσχάιμερ
- ΒΙΝΤΕΟ: Έφτιαξαν μικρούς χιονάνθρωπους πάνω σε γέφυρα…αλλά δεν άρεσαν σε κάποιον!
- Θεσσαλονίκη: Τι συζήτησαν οι πρόεδροι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου και της ΔΕΘ-Helexpo AE
- Κρήτη: Ελεύθερος ο δημοτικός υπάλληλος που κατηγορείται ότι πήρε φακελάκι 6.000 ευρώ για να εκδώσει πλαστό έγγραφο
- Κατασκοπευτικό θρίλερ στη Μόσχα: Η FSB «ξετρύπωσε» Βρετανό κατάσκοπο
- Καρδίτσα: Παραμένουν οι αγρότες στο μπλόκο του Ε65, με ανοιχτό το δρόμο
- Ο Τραμπ δεν σταματά να ταπεινώνει τους ρεπόρτερ ΜΜΕ – Video
- Πώς σχολιάζει το Πεκίνο την επίσκεψη του Καναδού πρωθυπουργού στην Κίνα
- Νέα υπερσύγχρονη συσκευή μεταφοράς καρδιάς ενισχύει τις μεταμοσχεύσεις στο Ωνάσειο Νοσοκομείο
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΕΡΓΑΣΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΧΙΟΝΙ
ΚΑΙΡΟΣ
ΑΔΕΔΥ
ΑΠΕΡΓΙΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ









