Μία οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Ποσειδωνία, στη Σύρο, όπου ένας 83χρονος έπεσε θύμα ενός διαφορετικού τροχαίου.
Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του, όταν η γυναίκα του τον χτύπησε κατά λάθος με το αυτοκίνητο.
Ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασε το ασθενοφόρο
Τα ακριβή αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος θα αποσαφηνιστούν από την έρευνα της αστυνομίας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, το μοιραίο όχημα οδηγούσε η σύζυγος του θανόντα σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι τους.
Δίχως να το αντιληφθεί, προφανώς εγκλώβισε και χτύπησε τον 83χρονο, ο οποίος βρισκόταν εκτός οχήματος, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.
Όταν ειδοποιήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον τόπο του συμβάντος, ο άτυχος άνδρας ήταν ήδη νεκρός.
Το ζευγάρι διαθέτει εξοχικό σπίτι στην περιοχή της Ποσειδωνίας και παραθερίζει στην Σύρο επί σειρά ετών, για αρκετούς μήνες κάθε χρόνο.
Ο εκλιπών ήταν ένα άτομο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία και πολύ δραστήριο, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, γι’ αυτό και η είδηση του τραγικού θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο νησί.
TILESTWRA, eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Την «αντί-Eurovision» φέρνουν οι Ρώσοι: «Κάποιοι θέλουν να ψηφίζουν άνδρες με γυναικεία φορέματα»
- Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπο Ευγένιο
- Πλεύρης: Η Κρήτη θα αποσυμφορηθεί τις επόμενες ημέρες
- Σε κάθειρξη 18,5 ετών καταδικάστηκε ένας Ρώσος για συνεργασία με “φιλοουκρανική” οργάνωση
- Έρχεται αποχώρηση-«βόμβα» από τη Eurovision λόγω Ισραήλ
- Δόμνα Μιχαηλίδου: Ξεκινά η β’ φάση του προγράμματος «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον»
- Champs-Élysées – Παρίσι: Το 20% των ακινήτων της «ωραιότερης λεωφόρου του κόσμου» ανήκει στο Κατάρ
- Απίστευτη τραγωδία στην Ιταλία: Πήδηξε από μπαλκόνι για να αυτοκτονήσει και σκότωσε μια 83χρονη!
- Ο Μητσοτάκης καλωσόρισε τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Α. Λοβέρδο στο κόμμα της ΝΔ!
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
Κύρια Θέματα

















