«Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για μια μέρα απονομής της αλήθειας και της δικαιοσύνης» πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος, μπροστά σε πλήθη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Στην Κόκκινη Πλατεία είχαν στηθεί εορτασμοί με πλήθος κόσμου να χορεύει.
«Αγαπητοί φίλοι, θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε τα αδέρφια μας σε Ζαπορίζια, Χερσώνα, Ντινέτσκ και Λουχάνσκ» τόνισε.
«Θα κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το επίπεδο ασφάλειας σε αυτές τις περιοχές. Θα κάνουμε τα πάντα γι’αυτούς τους ανθρώπους» πρόσθεσε.
«Θα κάνουμε τα πάντα για την ανοικοδόμηση της οικονομίας και της βιομηχανίας. Θα χτίσουμε ξανά σχολεία, ινστιτούτα, νοσοκομεία», υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος δίνοντας υποσχέσεις στον ρωσικό λαό που πανηγύριζε.
Το μήνυμα του έκλεισε με τα εξής λόγια: «Έχουμε γίνει πιο ισχυροί επειδή είμαστε μαζί. Ζούμε στην αλήθεια. Αλήθεια σημαίνει δύναμη και κατ’επέκταση νίκη. Η νίκη είναι δική μας».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε Ιόνιο και δυτική Ελλάδα
- Τραμπ: Ο πόλεμος του Μπάιντεν θα μπορούσε να μας οδηγήσει στον Γ’Π.Π., vid
- «Illuminati»:Επιχείρηση για την εξάρθρωση οργάνωσης πλαστογραφίας και διακίνησης μεταναστών
- Περίεργα… ξαφνική αποχώρηση ανώτατου αξιωματούχου των αμερικανικών Ε.Δ.
- Τα λόγια Μητσοτάκη από την Βουλή δείχνουν πως έρχονται εξελίξεις στην γειτονιά μας
- Περού: Η νέα κυβέρνηση θα κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Λίμα
- Ο Πούτιν προειδοποίησε τον Τραμπ για τους Tomahawk: «Δεν του άρεσε καθόλου η ιδέα», vid
- Τραγωδία στις Αφίδνες: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στον παράδρομο της Αθηνών-Λαμίας
- Γάζα: Η Άγκυρα στέλνει ομάδες να ψάξουν λείψανα ομήρων στα συντρίμμια
- Ψέμα του Τραμπ η δήθεν διαβεβαίωση των Ινδών για διακοπή εισαγωγής πετρελαίου από τη Ρωσία