Όπως είπε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας στο OPEN, στόχος είναι «έως το τέλος του χρόνου να ανοίξει η πλατφόρμα των αιτήσεων για την αντικατάσταση και νέα εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων».
Σύμφωνα με τον κ. Σκρέκα, «έχει ενταχθεί στο Re Power EU, το νέο Ταμείο της Ε.Ε. για την απεξάρτηση από το ρωσικό φυσικό αέριο, ένα μεγάλο ποσό για αγορά και εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων».
Ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος τόνισε ακόμη ότι στόχος είναι έως το τέλος του έτους να ανοίξει και η πλατφόρμα για τα φωτοβολταϊκά στις στέγες, ενώ έρχεται και το «Εξοικονομώ» για τις επιχειρήσεις, προοδηγός του οποίου θα δημοσιευθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες.
newsbomb/ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Λατινοπούλου για Φ/Γ και F-16 στην Κύπρο: «Η Ιστορία δεν γράφεται με κινήσεις εντυπωσιασμού»
- Στην Κύπρο σήμερα ο Ν. Δένδιας – Συνάντηση με τον Κύπριο Πρόεδρο Ν. Χριστοδουλίδη
- Ο Τραμπ θα παρακαθήσει στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου για πρώτη φορά ως πρόεδρος
- Απέπλευσαν για την Κύπρο οι δύο ελληνικές φρεγάτες – Στη Μεγαλόνησο εκτάκτως ο Δένδιας
- «Ταυτόχρονα πλήγματα» του ισραηλινού στρατού σε Τεχεράνη και Βηρυτό
- Πληροφορίες για 2 νεκρούς Παλαιστίνιους σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων σε χωριό της Δυτ. Όχθης
- Σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο μεταβαίνει ο Κ. Πιερρακάκης
- Σύγκληση Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ για Κύπρο και Μ. Ανατολή
- Το μηχανικό “θαύμα” του ταχύτερου ανελκυστήρα στον κόσμο – Πού βρίσκεται και τι ταχύτητα «πιάνει»; (Vid)
- Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως κατέστρεψε «κέντρα διοίκησης» των Φρουρών της Επανάστασης στα πλήγματά του στο Ιράν









