Άνοιξε… πυροσβεστήρα μέσα στο αεροδρόμιο.
Περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα της η 50χρονη μπήκε στο αεροδρόμιο και κατευθύνθηκε στους γκισέδες του check in όπου απαίτησε να ταξιδέψει με προορισμό την πατρίδα της.
Αφού οι υπάλληλοι του αεροδρόμιου της κατέστησαν σαφές ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο τότε άρχισε να περιφέρεται στους κοινόχρηστους χώρους του αεροδρόμιου όπου ανέβαινε και κατέβαινε στα καθίσματα, χόρευε, τραγουδούσε, έλεγε μαντινάδες, ενώ πήρε και έναν από τους πυροσβεστήρες του αεροδρομίου, τον άνοιξε και σκόρπισε το ξηρό χημικό περιεχόμενό του στους γύρω χώρους με αποτέλεσμα να γεμίσουν με καπνό και σκόνη, σύμφωνα με το cretapost.
Η 50χρονη Βελγίδα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του αεροδρομίου Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο.
eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ανακοίνωσε 2 συναυλίες στο Λος Άντζελες
- Την Κύπρο επισκέπτεται ο Βρετανός υφυπ. Εξωτερικών, Στίβεν Ντάουντι
- Ανεξάρτητη Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Το θεσμοθετημένο περιθώριο στα καύσιμα καλύπτει το αντίστοιχο της προ κρίσης περιόδου στη Λέσβο
- Επέκταση του δικτύου καφέ κάδων στον δήμο Αθηναίων
- Την δική της πρόταση για την ενεργειακή κρίση έκανε η Τουρκία
- Θ. Κοντογεώργης: Η δημόσια ακίνητη περιουσία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ισχυρό μοχλό περιφερειακής ανάπτυξης
- Συμφώνησε το Κρεμλίνο με τον Τραμπ σε σχέση με το πολιτικό εκτόπισμα ορισμένων ηγετών στην Ευρώπη
- Ν. Ταχιάος: Μέχρι το καλοκαίρι η επέκταση του μετρό προς Καλαμαριά – Προτεραιότητα η επέκταση στη δυτική πλευρά της πόλης
- Ιδού! Κάπως έτσι ανεβαίνουν οι τιμές σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο
- Νέος χαμός στη Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου-Κυβέρνησης









