Ο θεωρητικός της Νέας Εποχής, Yuval Noah Harari, αναφέρθηκε στην τεχνολογία, η οποία αναμένεται να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στην εποχή μετά την τεχνητή κατάρρευση που ετοιμάζεται, τρομάζοντας με αυτά που αποκάλυψε!
Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Λοιπόν, πρώτα απ’ όλα, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι ο ρόλος της ηγεσίας και της χάραξης πολιτικής θα πρέπει να είναι ακράδαντα στα χέρια των πολιτικών (σ.σ. γιατί ελέγχονται πιο εύκολα), όχι στα χέρια των επιχειρήσεων (σ.σ. γιατί οι πραγματικές επιχειρήσεις – ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ – έχουν, όσο το δυνατόν γίνεται, μαθηματική λογική και άρα θα αναπτύξουν την οικονομία) ούτε καν στα χέρια των επιστημόνων (σ.σ. γιατί οι πραγματικοί επιστήμονες, όχι οι επί χρήμασι, έχουν γνώσεις και αποκαλύπτουν άβολες αλήθειες).
Αναφορικά με την τεχνολογία, είναι προφανώς το κλειδί. Αυτή δημιούργησε το πρόβλημα ευθύς εξαρχής, αυτή είναι επίσης ένα κλειδί για την λύση (σ.σ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ που τόσο καιρό φωνάζει ο Λιακόπουλος). Αλλά αφ’ εαυτού της η τεχνολογία ποτέ δεν είναι μια λύση επειδή κάθε τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή για κακό (σ.σ. Πώς θα χρησιμοποιηθεί στις μέρες μας;;; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ;;;).
Εξαρτάται απ’ το πως το κάνεις και ποια συμφέροντα λαμβάνεις υπόψιν σου.
Συνεπώς, ναι, χρειαζόμαστε άτομα να εργάζονται πάνω στις τεχνολογικές πτυχές αλλά χρειαζόμαστε τους πολιτικούς να το κατευθύνουν προς τον σωστό δρόμο προς όφελος των περισσότερων ανθρώπων και ολόκληρου του οικοσυστήματος (σ.σ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ).
Στην συνέχεια αφού κάνει αναφορά στην… Κιβωτό του Νώε, συνεχίζει:
«Η ανθρωπότητα ίσως διαιρεθεί σε μια πλειοψηφία ανθρώπων, οι οποίοι θα υποφέρουν τρομερά και σε μια μειοψηφία η οποία θα έχει τους πόρους, τον πλούτο και την τεχνολογία να αυτοπροστατευτεί, ακόμη και να ακμάσει μέσα σε κάποιου είδους τεχνολογική κιβωτό του Νώε. Κι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο».
ΑΡΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΚΛΑΒΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΧΑΡΑΡΙ – ΕΔΩ και ΕΔΩ!
Δείτε το βίντεο:
scr αρχείου
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραμπ: Τα ΜΜΕ με αντιμετωπίζουν με παράνομο τρόπο
- Ο τρίτος παγκόσμιος «πόλεμος» που χάνει η Ευρώπη! Οι εξελίξεις είναι συνεχείς
- Μαρινάκης: Αν η κυβέρνηση έδινε 13ο μισθό, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη φορολογική μεταρρύθμιση
- Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τον Δήμο Καλαμαριάς
- Καντονά κατά FIFA: «Αποβάλλατε τη Ρωσία, αλλά το Ισραήλ όχι. Γιατί;»
- Η ΑΙ τα αλλάζει όλα και στον τουρισμό: Ταξιδιώτες και ξενοδόχοι παίρνουν ιδέες από το ChatGPT!
- Ρωσικό drone στο μέτωπο απέφυγε να χτυπήσει ΙΧ πολίτη, video
- “Για τα λεφτά τα κάνεις όλα”: Θα άφηνες τον σύντροφό σου για 1 εκατ. δολάρια; Οι Αμερικάνοι λένε ναι!
- Δένδιας: 54 χρόνια από τον θάνατο του Γ. Σεφέρη, του πρώτου Έλληνα ποιητή που βραβεύθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας
- Κοντογεώργης: Τι δήλωσε για κτηνοτρόφους, Αντώνη Σαμαρά και Τουρκία
Κύρια Θέματα

















