Το μιούζικαλ του Andrew Lloyd Webber θα συνεχίσει κατά τη διάρκεια των διακοπών και στη συνέχεια θα κλείσει την ιστορική του παράσταση στα τέλη Δεκεμβρίου.
Η «NY Post» αναφέρει ότι πιθανότατα η τελική παράσταση θα είναι στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς το εμβληματικό «Masquerade» της παράστασης διαδραματίζεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Ένα εκατομμύριο δολάρια τον μήνα χάνει το «Φάντασμα της Όπερας» στο Μπρόντγουεϊ
Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η παράσταση θα κλείσει την άνοιξη μετά από μια μεγάλη 35ή επέτειο.
Το «Φάντασμα της Όπερας», είπαν πηγές, δυσκολεύεται να ανακάμψει από τότε που άνοιξε ξανά τον Οκτώβριο του 2021, μετά το κλείσιμο λόγω της πανδημίας, και χάνει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια τον μήνα.
Όταν μίλησε στη «New York Post» ένας εκπρόσωπος της παράστασης αρνήθηκε ότι το μιούζικαλ κλείνει.
Εδώ και 35 χρόνια παίζει η παράσταση
Από τη βραδιά των εγκαινίων της, στις 26 Ιανουαρίου 1988, έχει ανεβάσει 13.733 παραστάσεις για σχεδόν 35 χρόνια.
Το δεύτερο μακροβιότερο σόου του Μπρόντγουεϊ, η αναβίωση του «Chicago», των Τζον Κάντερ και Φρεντ Έμπ, είναι πολύ πίσω, καθώς τρέχει 25 χρόνια και έχει παίξει 10.090 παραστάσεις.
Τα πλούσια τραγούδια του Lloyd Webber (με στίχους των Charles Hart και Richard Stilgoe), τα πρωτοποριακά σκηνικά του Harold Prince, η χορογραφία της Gillian Lynne και τα πολυτελή σκηνικά και κοστούμια της Maria Björnson έχουν μαγέψει γενιές ανθρώπων που αγαπούν το θέατρο.
iefimerida/ unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συρία: Οι αρχές ανακοινώνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας σε έξι συνοικίες του Χαλεπίου
- “Άσε μας κουκλίτσα μου”: Επεισόδιο μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Η παρέμβαση Δένδια
- Mυρίζει «μπαρούτι» στις ΗΠΑ – Φόβοι για διεθνιστικό ξεσηκωμό
- Πώς να καθαρίσετε το χαλί σας με φυσικά υλικά – Απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες που άφησαν…οι γιορτές
- Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Άρδα και Έβρο
- Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα 26χρονος κατηγορούμενος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας
- Χαμός για την Βενεζουέλα: Αντέδρασε με οργή ο Τραμπ κατά Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών
- Ιαπωνία: Νέο απίστευτο ρεκόρ σε δημοπρασία – Τα κεράσια “Sato Nishiki” σε τιμή 140 ευρώ το ένα
- Συναγερμός στην Ισπανία: Η μεσογειακή “αράχνη – βιολί” επιτίθεται σε τουρίστες









