Οι Ρώσοι σε λίγα λεπτά ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ την Ουκρανία! Αρκούσαν μερικοί KALIBR, vid

Το χρονικό των χθεσινών επιθέσεων.

Οι Ρώσοι έκαναν κάνει που θα έπρεπε να το έχουν κάνει ήδη από τις πρώτες ώρες της στρατιωτικής τους επιχείρησης!

Επιθέσεις στην ενεργειακή υποδομή της Ουκρανίας: Τι έχει γίνει γνωστό αυτή τη στιγμή

▪️Γύρω στις 20:00 της Κυριακής, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαπέλυσαν επιθέσεις με ρουκέτες στους μεγαλύτερους θερμοηλεκτρικούς σταθμούς στην ανατολική και κεντρική Ουκρανία:

➖Kharkovskaya CHPP-5 και Zmievskaya CHPP στην περιοχή Kharkiv, ➖Pavlogradskaya CHPP-3 στην περιοχή Dnepropetrovsk,
➖Kremenchug CHPP στην περιοχή Πολτάβα.

Εκτοξεύσεις πυραύλων κρουζ έλαβαν χώρα από τη Μαύρη και την Κασπία Θάλασσα.

▪️Τα πυραυλικά χτυπήματα και η ξαφνική έλλειψη ενέργειας οδήγησαν σε έλλειψη ικανότητας παραγωγής. Η μεταφορά πρόσθετων χωρητικοτήτων κατά μήκος των ενεργειακών δακτυλίων των γραμμών ισχύος 750 kV και 330 kV δεν οδήγησε στην εξάλειψη προβλημάτων στο δίκτυο.

▪️Λόγω της πτώσης της συχνότητας στους υποσταθμούς, άρχισαν να λειτουργούν τα συστήματα έκτακτης ανάγκης, αποσυνδέοντας πρώτα μεγάλους καταναλωτές (βιομηχανίες) και μετά ολόκληρες περιοχές στην ουκρανική επικράτεια.

▪️Η κατάρρευση του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας έχει εξαπλωθεί στα δίκτυα των περιοχών Χάρκοβο, Σούμι, Ντνεπροπετρόβσκ, Ζαπορόζιε και Οδησσού. Είναι επίσης οι πληγείσες περιοχές των περιοχών του Ντόνετσκ που ελέγχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, την περιοχή του Κιέβου και την πρωτεύουσα της χώρας.

https://twitter.com/i/status/1569065458355118081

▪️Δύο ουκρανικοί πυρηνικοί σταθμοί ταυτόχρονα – Khmelnytsky και Yuzhnoukrainskaya – άρχισαν να κλείνουν τις μονάδες ισχύος τους λόγω της αδυναμίας μεταφοράς της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας στο δίκτυο.

▪️ Το ατύχημα εντοπίστηκε αποσυνδέοντας τις δυτικές και κεντρικές περιοχές της Ουκρανίας από τις ανατολικές και νότιες. Τα ηλεκτρικά τρένα σταμάτησαν σχεδόν σε όλη τη χώρα, στην Πολτάβα πολλά τρόλεϊ πήραν φωτιά ακριβώς στους δρόμους.

Μέχρι και το μετρό σταμάτησε:

https://twitter.com/i/status/1569055647626366984

Η κατάσταση περιπλέχθηκε από τη διακοπή λειτουργίας τη νύχτα της 11ης Σεπτεμβρίου της τελευταίας μονάδας λειτουργίας του Πυρηνικού σταθμού στη Zaporozhye, η οποία προκλήθηκε από τακτικές επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις εγκαταστάσεις. Πριν από αυτό, οι Ουκρανοί μηχανικοί ηλεκτρικής ενέργειας αποσύνδεσαν γραμμές ισχύος 750 kV και 330 kV από τον σταθμό. Όλα αυτά οδήγησαν σε σημαντική μείωση της σταθερότητας του ενεργειακού συστήματος της χώρας.

▪️Αργότερα, άρχισαν οι εργασίες για την αποκατάσταση της παροχής ρεύματος σε τοπικά τμήματα του ουκρανικού ενεργειακού συστήματος.

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί