«Θα ήθελα να διατυπώσω την ακόλουθη υπενθύμιση για την Ελλάδα, η οποία τελευταία έχει κλιμακώσει τις παρενοχλήσεις και την αγένειά της προς τη χώρα μας.
Η Ελλάδα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς, καθώς δεν είναι ισότιμη σε πολιτικό, οικονομικό ή στρατιωτικό επίπεδο», υποστήριξε ο Ερντογάν μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, ο Ερντογάν εκτόξευσε νέες απειλές για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία θα κάνει «ό,τι χρειάζεται όταν έρθει ο καιρός».
«Ελλάδα, δες την Ιστορία, κοίτα πίσω στον χρόνο… Αν το παρακάνεις, το τίμημα θα είναι βαρύ. Έχουμε μόνο ένα πράγμα να πούμε στην Ελλάδα: Θυμήσου τη Σμύρνη!», είπε ο Ερντογάν σε ομιλία του στη Σαμψούντα, αναφερόμενος στη Μικρασιατική Καταστροφή.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές αυτοκίνητων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττική
- Οι ΗΠΑ κάνουν μπίζνες με όπλα, η Ευρώπη φτωχοποιείται! Τι πούλησε ο Τραμπ στους Πολωνούς
- Πόλεμος στη Γάζα: Το νέο βέτο των ΗΠΑ προκαλεί οργή στο Σ.Α. του ΟΗΕ
- Η αμήχανη στιγμή του Μαρκ Ζάκερμπεργκ στην επίδειξη των “έξυπνων” γυαλιών έγινε viral! vid
- Σαν σήμερα 19 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Η εκθαμβωτική φωτογράφιση της Κέιτ και η πριβέ συνάντηση με την Μελάνια! vid
- Πόλεμος των drones: Εκεί όπου η Δύση πλέον υστερεί μπροστά σε Ρωσία και Κίνα
- Το αφήγημα περί ρωσικής κατάρρευσης έχει καταρριφθεί
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
Κύρια Θέματα

















