ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αύξηση ΑΡΝΗΣΗΣ των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ λόγω των ενέσεων COVID! Γονείς στα ΚΑΓΚΕΛΑ

Τους γύρισε ΜΠΟΥΜΠΕΡΑΝΓΚ! Τρομερό ρεπορτάζ μόνο στο ΕΛ

Τα ποσοστά εμβολιασμού παιδιών και εφήβων άρχισαν να πέφτουν κατακόρυφα με την έναρξη της πανδημίας και καθώς προέκυψαν ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων COVID-19. Επειδή οι τηλέ-ειδικοί ήταν τόσο αναξιόπιστοι σε όλα αυτά που είπαν, ορισμένοι γονείς άρχισαν επίσης να αμφισβητούν την ανάγκη για την μακρά λίστα ΚΑΙ άλλων εμβολίων που συνιστούσαν αξιωματούχοι δημόσιας υγείας.

Γράφει το The Defender:

Το 2020, οι κυβερνητικές εντολές να μείνουμε σπίτι – μαζί με απώλειες θέσεων εργασίας που προκαλούνται από το lockdown, τον δημόσιο φόβο για τον COVID-19 και άλλους παράγοντες – οδήγησαν σε δραματική μείωση της προσωπικής χρήσης των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης μεταξύ ενηλίκων και παιδιών, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και παγκοσμίως .

Στις ΗΠΑ, τα ποσοστά εμβολιασμού παιδιών και εφήβων μειώθηκαν δραματικά, πέφτοντας το ίδιο έτος έως και 91% ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, συμπεριλαμβανομένης αισθητά χαμηλότερης αποδοχής εμβολίων διφθερίτιδας, τετάνου και κοκκύτη (DTaP ή DTP), εμβόλια μηνιγγίτιδας και ιού των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) εμβόλια.

Οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας περίμεναν ότι αυτό το «πανδημικό hangover» θα εξαφανιζόταν έως το 2021, αλλά αντ’ αυτού, η αλλαγή στην συμπεριφορά των γονέων στην αναζήτηση εμβολίων για τα παιδιά τους παρέμεινε.

Σε διεθνές επίπεδο, 6 εκατομμύρια λιγότερα παιδιά παγκοσμίως έλαβαν τουλάχιστον μία δόση εμβολίου DTP το 2021 έναντι του 2019, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της UNICEF να θρηνεί «την μεγαλύτερη παρατεταμένη πτώση του παιδικού εμβολιασμού σε μια γενιά».

Και στις Φιλιππίνες – όπου ο πρόεδρος απείλησε να φυλακίσει όσους αρνούνταν το εμβόλιο COVID-19 -.

Η πολιτεία της Ουάσιγκτον ανέφερε ότι η χρήση εμβολίων γρίπης σε παιδιά κάτω των 5 ετών μειώθηκε κατά περίπου 25% τον Νοέμβριο του 2021, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες περιόδους γρίπης. Και το κρατικό μητρώο του Μίσιγκαν για τον Μάρτιο του 2022 έδειξε ότι 24% λιγότερα νήπια «θεωρήθηκαν εμβολιασμένα» σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2020.

Όταν το Μίσιγκαν συνέκρινε τα δεδομένα εμβολιασμού του 2020 με την περίοδο 2016-2019, διαπίστωσε ότι η κάλυψη εμβολιασμού είχε μειωθεί σε « όλες τις κοόρτες των εν προαναφερθέντων ηλικιών , εκτός από την κάλυψη της ηπατίτιδας Β».

Οι κρατικοί αξιωματούχοι εικάζουν ανοιχτά ότι οι εμβολιασμοί κατά του COVID-19 – που μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί από τους γονείς του 97% των παιδιών κάτω των 5 ετών – είναι ο λόγος που οι γονείς γίνονται ολοένα και πιο αρνητικοί σχετικά με τον παιδικό εμβολιασμό γενικότερα.

Αναφερόμενος σε αυτήν την «υπερβολική αμφιβολία», ένας εκπρόσωπος δημόσιας υγείας του Μίτσιγκαντερ είπε ότι οι γονείς που κάποτε αποδέχονταν τον παιδικό εμβολιασμό χωρίς αμφιβολία, τώρα λένε: «Περιμένετε ένα λεπτό. Χρειάζομαι πραγματικά αυτά τα εμβόλια;» και ρωτώντας, “Πώς γίνονται αυτά τα εμβόλια; (σ.σ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ;;;)”

Σύμφωνα με άλλον αξιωματούχο του Μίσιγκαν, η λέξη «εμβόλιο» έχει γίνει μια «λέξη πυροδότησης» για τους οργισμένους γονείς που πιστεύουν ότι η κυβέρνηση όχι μόνο υπερέβη την εξουσία της κατά την διάρκεια του COVID-19, αλλά σπρώχνει με δόλο μη ασφαλή εμβόλια στα μικρά τους.

Τον Οκτώβριο του 2020, τρεις επιστήμονες από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο συνέταξαν τη Διακήρυξη του Great Barrington και καταδίκασαν την ραγδαία μείωση του παιδικού εμβολιασμού που οφείλεται στα lockdown για τον COVID-19.

Ως μακροχρόνιοι υποστηρικτές του εμβολιασμού — που ασχολούνται επαγγελματικά με την ανάπτυξη εμβολίων , την προώθηση του επικίνδυνου εμβολίου HPV και την αποδοχή των εμβολίων για τον COVID-19 ως λύση στα lockdown — οι τρεις συντάκτες της δήλωσης τοποθετούν την μείωση των ποσοστών εμβολιασμού στην παιδική ηλικία στην κορυφή της λίστας των «καταστροφικών» συνεπειών του lockdown.

(…)

Τα εμβόλια για τον COVID-19 – και ιδιαίτερα η αντιεπιστημονική έγκριση των εμβολίων για εφήβους και μικρά παιδιά – φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος που πολλοί γονείς δεν «θεωρούν πλέον επιτακτική την ανάγκη» να βιαστούν να επιστρέψουν στην λογική των εμβολίων.

Ακόμη και οι προπαγανδιστικοί New York Times παραδέχτηκαν ότι υπάρχει μια νέα ομάδα «σκεπτικιστών» εμβολίων, των οποίων η αμφισβήτηση σφυρηλατήθηκε στο χωνευτήριο των περιορισμών για τον COVID-19, των εντολών εμβολίου για τον COVID-19 και ανεπιθύμητων παιδικών αντίδράσεων  στο εμβόλιο του COVID-19.

Όπως έγραψε ένας γιατρός στο Twitter από την «πρώτη γραμμή της ιατρικής» στις αρχές Αυγούστου, «Οι γονείς έχουν ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ να δίνουν στα παιδιά τους ό,τι να ‘ναι. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι αηδιασμένοι με αυτό που είχαν ήδη επιτρέψει να χορηγηθεί με ένεση στα παιδιά τους. Μακάρι να μπορούσαν να γυρίσουν πίσω».

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί