“Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στην ανάλυση. Τι ώρα είναι στη φωτογραφία;” είχε γράψει το 2020 στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter η CIA, η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ, μαζί με μία φωτογραφία εποχής που απεικονίζει παγωμένους δρόμους, χιονισμένα σχολικά λεωφορεία και πλαγιές με έλατα καλυμμένα με χιόνι, και αμέσως το ίντερνετ πήρε φωτιά.
Η CIA ζήτησε από τους χρήστες στα social media να βρουν τι ώρα είναι στην τοποθεσία που απεικονίζεται στη φωτογραφία.
Πολλοί πρόβαλαν την θεωρία πως είναι είτε 3 μ.μ., είτε 11 π.μ. ή 7 π.μ.

.
Πάντως, λίγο αργότερα, η CIA αποκάλυψε πως η σωστή απάντηση ήταν 7 το πρωί. «Οι περισσότεροι από εσάς μαντέψατε σωστά (σε ποσοστό 53,1%). Φαίνεται πως όλοι έχετε καλό μάτι. Πρέπει να δείτε την σελίδα σταδιοδρομίας μας. #DiscovertheCIA» ανέφερε σε tweet.
(φωτο:pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









