Νέα “βέλη” εξαπέλυσε προσωπικά κατά του Έλληνα πρωθυπουργού το πρώην “γαλάζιο” στέλεχος, Ευάγγελος Αντώναρος, με φόντο το σκάνδαλο με τις παρακοολουθήσεις.
Σε μία σειρά από νέες αναρτήσεις ο ίδιος σημειώνει:
«Πριν μια εβδομάδα ακριβώς. Την περασμένη Παρασκευή. Τέτοια ώρα περίπου. Ήταν που έσκασε το σκάνδαλο των υποκλοπών με την επιβεβαίωση της δήθεν νόμιμης παρακολούθησης Ανδρουλάκη.
Κάνοντας ένα σύντομο πρόχειρο απολογισμό: Δεν έχουμε μάθει πολλά — όχι τουλάχιστον όσα πρέπει.
Επιβεβαιώθηκαν, ωστόσο,2 πράγματα:
1. Ότι ο πρωθυπουργός @kmitsotakis είναι απόλυτα ακατάλληλος κι επικίνδυνος να κυβερναει τον τόπο.
2. Ότι πήρε την εξουσία με επεξεργασμένο εκ των προτέρων σχέδιο να επιβάλει ασφυκτική δομή παρακράτους για να “τσιμεντάρει” την εξουσία του.
Άλλη μια βεβαιοτητα: Ο ίδιος και το σύστημα του έχουν ξοφλήσει. Έχουν ημερομηνία λήξεως.Μόνο που είναι αόριστη για την ώρα. Δεν ξέρουμε αν θα είναι σε δυο εβδομάδες, σε ένα μήνα η σε τρεις.Κι έτσι το μαρτύριο της χώρας, του λαού και της κοινωνίας συνεχίζεται.
Όχι μόνο με ευθύνη Μητσοτάκη. Αλλά με ευθύνη και όσων, αν κι έχουν αυτή τη δυνατότητα, δεν αναλαμβάνουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να μπει ένα τέλος σε αυτή τη δυσωδία και τη σήψη».
(φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ηθοποιός του Dune σόκαρε τους φανς του πάνω στην κορυφή του Las Vegas Sphere, vid
- Τελωνειακοί δασμοί: Η Ινδονησία οριστικοποιεί συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Σαν σήμερα 23 Δεκεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 23 Δεκεμβρίου
- Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως έπληξε σκάφος «χαμηλού προφίλ»
- Κρίση στην Καραϊβική: Νέες αντιδράσεις για την κατάσχεση τάνκερ από τον αμερικανικό στρατό
- Τραμπ εναντίον Μαδούρο – Τι λέει ο ένας για τον άλλον
- Επίδομα Θέρμανσης: Πόσα ευρώ θα φανούν σήμερα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
- Αυτό που ανήγγειλε ο Τραμπ έκανε αίσθηση σε όλον τον πλανήτη!
- Ο Έλληνας νταλικέρης που ταξιδεύει στις ΗΠΑ και “σαρώνει” στο Tiktok! vid
Κύρια Θέματα









