Την προσοχή των πολιτών σχετικά με προώθηση σκευασμάτων για τις καρδιαγγειακές παθήσεις μέσω Διαδικτύου εφιστά με ανακοίνωση της, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.
«Εδώ και αρκετό καιρό διακινούνται στο διαδίκτυο συνεντεύξεις επιφανών μελών της επιστημονικής μας εταιρείας, μεταξύ άλλων και των καθηγητών Φούσα, Φιλιππάτου και Παρίση, που φέρονται σε δηλώσεις τους να προτρέπουν το κοινό στην ευεργετική χρήση για τα καρδιαγγειακά νοσήματα διαφόρων σκευασμάτων. Οι συνεντεύξεις αυτές είναι ψευδείς και τα μελή μας ουδέποτε έχουν θέσει το επιστημονικό τους κύρος στην υπηρεσία προώθησης κάποιου προϊόντος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΚΕ.
Επειδή οι διαφημίσεις προτρέπουν τους ασθενείς να διακόψουν τη θεραπεία τους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα για την υγεία τους και δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα για τη δημόσια υγεία, η ΕΚΕ υπενθυμίζει ότι μόνο ο θεράπων καρδιολόγος είναι αυτός που θα συστήσει την κατάλληλη για τον ασθενή θεραπευτική αγωγή.
skai/ pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αυτά δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης για τα ελληνοτουρκικά
- Γιγάντιος μηχανικός σκύλος κοιμάται μέσα σε φουτουριστικό κατάστημα! vid
- Ξεκίνησε ο «χορός»! Η δήλωση Τραμπ για την Ελλάδα δεν πέρασε απαρατήρητη
- ΗΠΑ: Έρευνα διαπιστώνει ότι έχουν αυξηθεί οι απειλές βίας κατά στελεχών εταιρειών
- Θεσσαλονίκη: Τον Ιανουάριο δικάζεται η 52χρονη για τη δολοφονία του 60χρονου συζύγου της με υδράργυρο
- Συνελήφθη 36χρονος οδηγός που έτρεχε με 205 χλμ/ώρα στην Αθηνών- Κορίνθου
- Υπουργείο Τουρισμού: Στο επίκεντρο η προβολή της Ελλάδας ως γαστρονομικού προορισμού διεθνώς
- Εικοσιτετράωρη απεργία από ναυτεργατικά σωματεία στο Blue Star Χίος μετά τον θάνατο του 20χρονου ναυτικού
- Έφτασε στην Νέα Υόρκη ο Λαβρόφ
- Σοκ στο κέντρο της Αθήνας: 24χρονος αλλοδαπός επιτέθηκε με ψαλίδι σε περαστικό και αστυνομικούς
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΔΥΠΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΡΕΝΑ

ΚΑΙΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
