«Υπερβόμβα» καρδιολόγου: Για αυτό πεθαίνουν οι αθλητές παγκοσμίως – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο έγκριτος και πασίγνωστος καρδιολόγος, Peter McCullough, μίλησε για τους θανάτους αθλητών και παρέπεμψε στα εμβόλια!

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά!!! 

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο FDA των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι τα εμβόλια του covid μπορούν να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα, θρόμβους και νευρολογική βλάβη.

Και η δημοσιευμένη και αξιολογημένη από ομότιμους βιβλιογραφία δείχνει ότι αυτά τα περιστατικά μπορούν να είναι -και είναι- θανατηφόρα. Συνεπώς, υπάρχουν όλα δημοσιευμένα ώστε ο κόσμος να προειδοποιηθεί.

Είδαμε αναφορές στην Ευρώπη σε ένα πρόσφατα αξιολογημένο δημόσιο ιστολόγιο, σε μια σταθερή περίοδο πριν τον εμβολιασμό για τον covid-19, μεταξύ των Ευρωπαίων αθλητών ηλικίας κάτω των 35 ετών, ενεργών, ημιεπαγγελματιών και επαγγελματιών, για 29 καρδιακές ανακοπές ετησίως.

Από την έναρξη του εμβολιασμού για τον covid-19 και μετά, αυτό το ποσοστό έχει εκτοξευτεί στις 283 καρδιακές ανακοπές ετησίως!!!!!

Μιλάμε για 10πλάσια αύξηση!!!!! Η (εφημερίδα) The Epoch Times παρουσιάζει ότι 270 αθλητές υπέστησαν καρδιακές ανακοπές. Κι έχουμε δει πασίγνωστα πρόσωπα όπως τον Damar Hamlin των Buffalo Bills να παθαίνει ανακοπή στο ”Ράγκμπι της Δευτέρας”, ενώ ένας κολυμβητής ο Ty Wells πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Και μπορώ να σας πω ως καρδιολόγος ότι τα εμβόλια προκαλούν καρδιακή βλάβη που ονομάζεται μυοκαρδίτιδα».

Δείτε βίντεο:

photo freepik

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί