ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ: Έγγραφα από τις ΗΠΑ βάζουν «ΦΩΤΙΑ» στον κορωνοϊό, τα εμβόλια στα «ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ», vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Νέα έγγραφα του FOIA (Νόμος για την Ελευθερία της Πληροφορίας) φέρονται να αποκαλύπτουν ότι η πανδημία του COVID ήταν μια επιχείρηση του Υπουργείου Άμυνας που χρονολογείται από τον Ομπάμα!

Η σχετικά πρόσφατη αποκάλυψη έρχεται να δέσει με τις σημερινές αποκαλύψεις των Ρώσων!

«Το Πεντάγωνο έλεγχε το πρόγραμμα COVID-19 από την αρχή και όλα όσα μας είπαν ήταν πολιτικό θέατρο για να το καλύψουμε μέχρι την έγκριση του εμβολίου FDA», ισχυρίζονται εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Όπως υπογραμμίζεται, «τα έγγραφα του FOIA αποκαλύπτουν ότι η πανδημία του COVID ήταν μια επιχείρηση DOD (Υπουργείο Άμυνας). Το εμβόλιο κυκλοφόρησε ως μέρος των «αντίμετρων»».

«Τόσο πολλοί από  εμάς φιμώθηκαν και λογοκρίθηκαν ακόμη και για τον λόγο ότι εξερευνήσαμε την ιδέα ότι αυτός ο ιός προήλθε από ένα εργαστήριο.  Αυτό θεωρήθηκε απόλυτη θεωρία συνωμοσίας!

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα -η δική μας κυβέρνηση το αντιμετώπιζε με αυτό τον τρόπο. Το αντιμετώπιζε σαν να προήλθε από ένα εργαστήριο, είναι μια “πράξη πολέμου” εναντίον μας.

Έχουν πλήρη γνώση του τι κάνουν και ότι στον FDA υποδύονται τους Ρυθμιστές στο κοινό, για να πείσει τους πάντες και να ξεγελάσει τους πάντες, στο να πιστέψουν ότι αυτά είναι πραγματικά φαρμακευτικά προϊόντα που έχουν πραγματικά κατασκευαστεί με καλές πρακτικές παραγωγής. Ότι πραγματικά πέρασαν από αυστηρές κλινικές δοκιμές, αντί του τεράστιου όγκου της απάτης και χειραγώγησης των δεδομένων που έκαναν για λογαριασμό αυτών των κατασκευαστών.

(…)

Το Πεντάγωνο έλεγχε το πρόγραμμα covid-19 από την αρχή και όλα όσα μας είπαν, ήταν ένα πολιτικό θέατρο βασικά για να το καλύψουν μέχρι την διαδικασία έγκρισης του εμβολίου από τον FDA. Ήτανε όλα ένα θέατρο. Αυτό σημαίνει ότι τα ανθρώπινα όντα χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα ουσιαστικά.

Σύμφωνα με πρόσφατα έγγραφα, το Πεντάγωνο χρησιμοποίησε  ένα συνδυασμό αδειών σκιώδους έγκρισης, που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται συμπεριλαμβανομένης της “προπαρασκευαστικής πράξης”:- “Άδεια  χρήσης έκτακτης ανάγκης”, και άλλης αρχής  δοσοληψίας του”ΟΤΑ”, οι οποίοι όλοι θωράκισαν την “Μεγάλη Φαρμακευτική”, “εταιρείες”, “ιατρικούς συμμετέχοντες” που παρέδωσαν μη ελεγχόμενα εμβόλια, πέρα από οποιαδήποτε ευθύνη», συνεχίζουν τα ρεπορτάζ!

Αυτά τα έγγραφα, -αυτά τα νέα έγγραφα, φέρονται να αποκτήθηκαν από ένα πρώην στέλεχος μιας εταιρείας παροχής πόρων  φαρμακευτικών συμβάσεων.

Αυτό το πρόσωπο είναι η Sasha Latypova, η οποία αποκαλύπτει συγκλονιστικά πράγματα, τα οποία παρατίθενται δημοσιογραφικά, καθώς όλα τα παραπάνω απορρίπτονται ως θεωρίες συνωμοσίας από την κρατική επιστήμη, η οποία χαρακτηρίζει τα εμβόλια COVID ως «ασφαλή και αποτελεσματικά».

photo freepik

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί