ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από κορυφαίο καθηγητή του Yale για την Pfizer: Αυτό θα ήταν «πράξη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», vid

Η μία μετά την άλλη πέφτουν οι ρουκέτες για την Pfizer...

Ένας καθηγητής επιδημιολογίας στο Yale δήλωσε ότι η φερόμενη μετάλλαξη ιών από την Pfizer, όπως ισχυρίστηκε ένας από τους διευθυντές της εταιρείας (ΕΔΩ), θα ήταν παράνομη προσπάθεια.

Η ανάλυση του καθηγητή έρχεται μετά από μια  έκθεση βόμβα του Project Veritas που δείχνει τον Διευθυντή Έρευνας και Ανάπτυξης Στρατηγικών Επιχειρήσεων και Επιστημονικού Σχεδιασμού του mRNA της Pfizer, Τζόρντον Τρίστον Γουόκερ, να παραδέχεται σε έναν μυστικό δημοσιογράφο της Veritas η Pfizer πειραματιζόταν με μεταλλαγμένους ιούς για να σχεδιάσει μελλοντικά εμβόλια.

Ο ομότιμος Καθηγητής του Yale και ο Ανώτερος Επιστήμονας Επιδημιολογίας Δρ. Χάρβεϊ Ρις τόνισε ξεκάθαρα ότι η Pfizer θα διέπραττε «μια εγχώρια τρομοκρατία» εάν στην πραγματικότητα συμμετείχε στην έρευνα που περιγράφεται.

Όλα αυτά ενώ εξακολουθούν να μοιράζονται τα εμβόλιά της και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Άλμπερτ Μπουρλά, αρνείται να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις! Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια της Pfizer είναι ασφαλή και αποτελεσματικά!!!

«Η ανησυχία μας είναι, αν έχουν κάνει μια λειτουργική έρευνα, προκειμένου να γίνει το εμβόλιο. Και αν έκαναν αυτό, το εμβόλιο θα ήταν χρήσιμο μόνο εάν ο ιός που εφηύραν, είχε πράγματι εξαπλωθεί στον πληθυσμό και αυτό θα ήταν πράξη εγχώριας τρομοκρατίας, -εάν αυτό συνέβαινε», είπε χαρακτηριστικά!!!

Δείτε το βίντεο:

photo αρχείου freepik

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί