Ο καθ. Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, που προ μερικών εβδομάδων έριξε τη «βόμβα» στον «αέρα» λέγοντας ότι οι εμβολιασμοί στο Ισραήλ ήταν ένα πείραμα (Θυμηθείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ), «ξαναχτύπησε» μιλώντας για την ανοσία.
Από το τηλεοπτικό βήμα που του δίνεται «σκανδαλωδώς» επί καθημερινής βάσεως, συνεχίζει να διατρανώνει την άποψη ότι η φυσική ανοσία από τον κορωνοϊό ΔΕΝ υπερβαίνει εκείνη των εμβολίων.
Εδώ στο el.gr παρουσιάσαμε μία άκρως σημαντικότατη έρευνα που ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ πλήρως τους ισχυρισμούς του κ. Βασιλακόπουλου.
Η συγκεκριμένη μελέτη ήταν το αντικείμενο μίας πολύ πρόσφατης τηλεοπτικής εμφάνισης του «Αμερικανού Τσιόδρα», Δρ Άντονι Φάουτσι.
Όταν ο συνομιλιτής του, νευροχειρούργος, Sanjay Gupta, του αναφέρει τι έχει να πει για τη συγκεκριμένη μελέτη περί ανοσίας, ακόμα και ο Φάουτσι μπόρεσε, εν αντιθέσει με τον Έλληνα «ειδικό», να παραδεχθεί τα εξής:
«Ξέρεις, αυτό είναι ένα πολύ καλό επιχείρημα. Δεν έχω κάποια πραγματικά ακλόνητη απάντηση για εσάς σχετικά με αυτή (τη μελέτη). Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συζητήσουμε σχετικά με τη διάρκεια της απάντησης στον χρόνο».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι προτάσεις της ΚΕΕΕ για τον νέο επιμελητηριακό νόμο – Αξιολόγηση, κατάρτιση και στήριξη εργαζομένων
- Τότε είπε ο Τραμπ πως θα πάει στην Κίνα
- Τραμπ: «Νομίζω ότι το ΝΑΤΟ κάνει ένα πολύ ανόητο λάθος»
- Ολοκληρώθηκε η πολυεθνική άσκηση ναρκοπολέμου «Αριάδνη 26»
- Ο Τραμπ ξεσπά με κεφαλαία γράμματα: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!»
- Συνέρχεται σταδιακά η Κούβα από το γενικευμένο μπλακ άουτ
- Για «άνευ προηγουμένου επιδημία μηνιγγίτιδας» μιλάει ο Βρετανός Υπ. Υγείας
- Βαγδάτη: Αερομαχία με ιρανικό drone εν ώρα… δείπνου, vid
- Μακρόν: Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα πάρουμε ποτέ μέρος σε επιχειρήσεις στα Στενά του Ορμούζ
- Κώτσηρας: Ό,τι είναι εφικτό στο πλαίσιο του δημοσιονομικού επιτρεπόμενου, είμαστε εδώ για να το κάνουμε









