Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτικό σταθμό, όπου χλευάστηκαν, με βάση ένα σκίτσο, οι ανεμβολίαστοι-ανυπάκουοι υγειονομικοί.
Το σκίτσο έδειχνε τον υπουργό να ψεκάζει τους υγειονομικούς που τόσο καιρό πεινούσαν στο πεζοδρόμιο, και να λέει πως πρόκειται για την ενισχυτική δόση ψεκάσματος. Κάπως έτσι ψεκάζουν, παρεμπιπτόντως, οι χουντικοί της Κίνας τους πολίτες.
Αφού όλοι γέλασαν με αυτό, το έδειξαν και στον υπουργό, ο οποίος μειδίασε ειρωνικά (για να μην πούμε κάτι άλλο) και ανέφερε, προκειμένου να υποστηρίξει την εμμονική θέση του, πως όλοι αυτοί λένε πως το εμβόλιο είναι το χάραγμα του Αντιχρίστου, κάτι που φυσικά δεν ισχύει.
Τα λόγια πραγματικά περισσεύουν εμπρός στο βίντεο που θα δείτε…
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Η Ευρώπη δεν είναι σύμμαχος, αλλά θύμα» – Ανησυχητική εκτίμηση σε σχέση με την Μέση Ανατολή
- Ερντογάν για τον πύραυλο που εκτοξεύτηκε από το Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Θα δικαστεί στις 4 Μαΐου
- Ο Τραμπ απομάκρυνε την υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νόεμ – Θα αναλάβει άλλο πόστο
- Το φυσικό αέριο έφτασε και στην Άμφισσα – Ολοκληρώνεται ο κύκλος των συγχρηματοδοτούμενων έργων στη Στ. Ελλάδα
- Σημαντικές δηλώσεις από το Ιράν για την συνέχεια και τα Στενά του Ορμούζ
- Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του στον Κολωνό: «Δηλώνω αθώος – Πέθανε λόγω ηπατικής νόσου»
- Σε κατ’ οίκον περιορισμό μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, 22χρονος που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας
- Ο Μακρόν συζητά “για να μην συρθεί σε πόλεμο ο Λίβανος”
- Φινλανδία: Απόφαση άρσης απαγόρευσης εγκατάστασης πυρηνικών όπλων εν καιρώ πολέμου









