«Πηγαίνουμε σε μια φάση αποκλιμάκωσης της επιδημίας, η οποία είναι σταθερή», είπε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενώ τάχθηκε υπέρ της 4ης δόσης εμβολίου για τους άνω των 50 ετών.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ είπε ότι τα κρούσματα και οι διασωληνώσεις μειώνονται καθημερινά. Ωστόσο, οι θάνατοι παραμένουν ψηλά.
«Οι θάνατοι μένουν ψηλά είτε γιατί προέρχονται από νοσηλείες όταν τα κρούσματα ήταν πολύ περισσότερα είτε γιατί μέχρι να φανεί η αποκλιμάκωση περνάει πολύ περισσότερος καιρός», εξήγησε.
Επεσήμανε, επίσης, ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι τριπλά εμβολιασμένοι και χάνουν τη ζωή τους, γιατί είναι πολύ βεβαρημένες περιπτώσεις. Αυτοί είναι κάτω από το 5% των συνολικών θανάτων.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παναθηναϊκός: Επίσημο το «διαζύγιο» με τον Φίλιπ Μαξ
- Η Ρωσία ζήτησε επιστροφή των μελών του πληρώματος του δεξαμενοπλοίου που συνελήφθη από τις ΗΠΑ
- Θεσσαλονίκη: Ανακοινώθηκε το νέο σχήμα διοίκησης του κεντρικού Δήμου
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση επιχείρησε να σερβίρει στους αγρότες «ξαναζεσταμένη σούπα»
- Ρώσος βουλευτής αποκαλεί πειρατεία την κατάληψη του δεξαμενοπλοίου με ρωσική σημαία
- Θεσ/νίκη: Αναβλήθηκε η δίκη για τον θάνατο της 21 ετών Έμμας με κατηγορούμενη την συνοδηγό του αυτοκινήτου
- Στ. Καλαφάτης: «Η Θεσσαλονίκη του 2030 να ανταποκρίνεται στον ρόλο που της επιτάσσει η ιστορία και το μέλλον της»
- Γροιλανδία: Τι ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ για το θέμα
- Ανάρτηση Τραμπ που μοιάζει με μανιφέστο – Σε τι περίοδο εισέρχεται ο πλανήτης;
- Ούγγρος ΥΠΕΞ: «Η Συμμαχία των Προθύμων ωθεί την Ευρώπη σε σύγκρουση με τη Ρωσία»









