Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τους πίνακες του ΕΟΔΥ, έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωνοϊό 2 ασθενείς ηλικίας από 10 έως 39 ετών και 7 ακόμη είναι διασωληνωμένοι. Συνολικά από την αρχή της πανδημίας έχουν πεθάνει 91 άτομα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα.
Ο καθηγητής έθεσε και μια άλλη παράμετρο, λέγοντας ότι καθώς ο ιός θα πολλαπλασιάζεται στα παιδάκια ή στους ανεμβολίαστους ενήλικες θα αθροίζει μεταλλάξεις κάποιες από τις οποίες θα επιλέγονται και θα δημιουργούνται πιο μεταδοτικά στελέχη.
«Είδατε τώρα φτιάχτηκε το Δελτα, μετά θα φτιαχτεί ένα άλλο. Άρα είμαστε σε έναν αγώνα ανάμεσα σε εμάς με τα εμβόλια και τη φυσική ανοσία και στον ιό. Ποιος θα προλάβει πιο γρήγορα και πρέπει να προλάβουμε εμείς γιατί έχουμε τα εργαλεία», τόνισε ο κ. Βασιλακόπουλος.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Chat Control»: Κάτι… σκοτεινό ετοιμάζουν στην Ευρώπη και αφορά το διαδίκτυο
- Τι θα γίνει με ευρωπαϊκές χώρες που δεν θέλουν την ρήξη με την Ρωσία;
- Κυβερνητικά στελέχη για τις σημερινές αναφορές του Κώστα Καραμανλή
- Παρέμβαση Καραμανλή: Τι δήλωσε για θεσμούς και Δικαιοσύνη
- Γλυφάδα: Το διαδραστικό σιντριβάνι στην Τερψιθέα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους – Δείτε εικόνες
- Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα τα «λούζονται» και άλλοι! Σε κρίσιμο σημείο η Γαλλία και όχι μόνο
- Η άσκηση Green Bridge 2025 πραγματοποιήθηκε στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας και της Ελλάδας
- N. Κακλαμάνης στην εκδήλωση προς τιμήν της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη: «Σύμβολο ισότητας, έφερε ηχηρή επανάσταση…»
- Απάτη “μαμούθ” σε βάρος του ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών ρούχων: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημιά – 6 συλλήψεις, vid
- Σε διακοπές ρεύματος στην Ουκρανία αναγκάζεται το Κίεβο