Τρύπημα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (μέχρι ο Bill Gates να δώσει την «λύση»)!!! «ΒΟΜΒΑ» Μαγιορκίνη για τα εμβόλια

Κατά ριπάς οι δόσεις...

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, αποκάλυψε ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19 θα είναι ετήσιο, μέχρι φυσικά να παρουσιαστεί το ΥΠΕΡΜΒΟΛΙΟ του Bill Gates!!!

Επομένως θα υπάρχει πίεση στους πολίτες, ενδεχομένως και εκβιασμός, να κάνουν και 5η δόση, αλλά και 6η, 7η, 8η, 9η, 10η… δόση!

Η αποκάλυψη αυτή γίνεται μολονότι μετά από τα εμβόλια κατά της Covid-19 έχουν παρατηρηθεί αμέτρητοι θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες, με μη συστημικούς επιστήμονες να κατηγορούν για όλα αυτά τους πρόσφατους εμβολιασμούς.

Όπως τόνισε «αυτά τα επικαιροποιημένα εμβόλια που ανακοινώθηκαν είναι για φέτος. Του χρόνου πρόθεση είναι να υπάρξει εμβολιασμός με άλλο επικαιροποιημένο εμβόλιο».

«Τα επικαιροποιημένα εμβόλια θα καλύψουν καλύτερα τις παραλλαγές που κυκλοφορούν την τελευταία χρονική περίοδο. Η πρόθεση είναι να είναι ετήσιο. Το επικαιροποιημένο εμβόλιο θα είναι αυτό για φέτος και μετά πάλι του χρόνου, εάν χρειαστεί».

Στην συνέχεια εξήγησε γιατί τα επικαιροποιημένα εμβόλια θα είναι ετήσια: «Αρχικά χρειάστηκαν πολλές δόσεις για να χτιστεί μία βασική ανοσία. Από την στιγμή που χτίστηκε δεν χρειάζεται να γίνεται πιο συχνά, αλλά κάθε χρόνο».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί