Τι θα γίνει αν αποκτήσουν απόλυτη δύναμη;;; Τώρα αρνούνται πως διέταξαν απολύσεις για τα εμβόλια, vid

Διαβάστε τι συνέβη στις ΗΠΑ για τα εμβόλια

Προσπαθούν να τα μαζέψουν τώρα για τα εμβόλια σε όλες τις δυτικές χώρες!

Στις ΗΠΑ, ο κορυφαίος αξιωματούχος της Διοίκησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), Ντάγκλας Πάρκερ ,  παρουσιάστηκε σχετικά πρόσφατα στο Καπιτώλιο σε σχέση με την έκδοση εντολής εμβολίου από την υπηρεσία του για Αμερικανούς εργαζόμενους, για την οποία τώρα αρνείται ότι διέταξε να απολυθούν οι μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι.

«Πιστεύετε ότι ο OSHA έχει τη δύναμη να αναγκάσει 84 εκατομμύρια Αμερικανούς να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο;», η βουλευτής Mary Miller (R-Ill.) ρώτησε τον Parker!

«Λοιπόν, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε για αυτό το θέμα», απάντησε εκείνος!

«Ναι, δόξα τω Θεώ, το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε γι’ αυτό και σας εμπόδισε να το κάνετε», του είπε ξανά ο βουλευτής Μίλερ, προσθέτοντας: «Είστε ένας μη εκλεγμένος γραφειοκράτης και δεν έχετε την δύναμη να αναγκάσετε 84 εκατομμύρια ανθρώπους να κάνουν ένα πειραματικό εμβόλιο ή να δείξουν τα χαρτιά τους. Προσπαθήσατε να απολύσετε 84 εκατομμύρια Αμερικανούς εργαζομένους»

Τι θα γίνει, όταν μπορέσουν να αναγκάσουν κόσμο όχι απλά να παραιτηθεί μαζικά από την δουλειά του, αλλά να αποκλειστεί από την ίδια την ζωή της κοινωνίας;;;

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί