Τι συμβαίνει στα υγιή δόντια από τότε που ξεκίνησαν τα εμβόλια – Τρομακτικές μαρτυρίες οδοντιάτρων

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Οι οδοντίατροι ανέφεραν ότι είδαν περισσότερους ασθενείς με μια σειρά από μυστηριώδη και σοβαρά συμπτώματα που σχετίζονται με τα δόντια και τα οστά από την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID.

Η ειδικός για τον στοματοπροσωπικό πόνο και την οδοντιατρική ιατρική στην Αλαμπάμα, Δρ Έιμι Χάρτσφιλντ, δήλωσε στους The Epoch Times ότι έχει δει μια τεράστια αύξηση σε ασθενείς με σοβαρές παθήσεις που είχαν κάνει προηγουμένως το εμβόλιο για τον COVID:

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, το Hartsfield έχει δει μια εκθετική αύξηση σε ασθενείς με νευροαγγειακό και μυοπεριτονιακό πόνο στο κεφάλι και στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων πονοκεφάλων, πονόδοντου που δεν προκαλείται από το δόντι, οστεονέκρωση της γνάθου, προβλήματα ύπνου, εμβοές και αυτοάνοσες παθήσεις του στόματος και του προσώπου. .

«Έχω δει ασθενείς χωρίς προηγούμενο ιστορικό προβλημάτων υγείας [που] έχουν απολύτως υγιή δόντια και τώρα έχουν σύνδρομα πόνου που σχετίζονται με αυτά τα προηγουμένως υγιή δόντια», είπε. Αυτοί οι τύποι τραυματισμών επηρεάζουν τόσο τα νεύρα όσο και τα αιμοφόρα αγγεία.

Η γιατρός κάνει αναφορά στην περίπτωση της Cheryl Alverson, η οποία φέρεται να άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρή απώλεια οστικής μάζας μετά την λήψη του εμβόλου Moderna COVID:

Η Cheryl Alverson, 79 ετών, πήγε στην Χάρτσφιλντ μετά την εξαγωγή όλων των κάτω δοντιών της λόγω μιας μαζικής επαναλαμβανόμενης λοίμωξης που προκάλεσε εκτεταμένη απώλεια οστικής μάζας.

Η Χάρτσφιλντ διέταξε αμέσως πολλαπλές εξετάσεις αίματος, συμπεριλαμβανομένων αρκετών που σχετίζονται ειδικά με την πήξη του αίματος.

«Έδειξαν ότι είχα μικροθρόμβους σε όλο μου το σώμα», είπε η Alverson.

Ο Χάρτσφιλντ εξήγησε ότι οι μικροθρόμβοι μπορούν να παρεμβαίνουν στην επούλωση των οστών μετά από εξαγωγές. Αυτό που συνέβη με την Alverson συμβαίνει συνήθως μόνο σε ασθενείς που λάμβαναν φαρμακευτική αγωγή για την οστεοπόρωση ή είχαν υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία, καμία από τις οποίες δεν εφαρμόστηκε στην Alverson.

Η Alverson είχε λάβει τα εμβόλια Moderna για τον COVID-19 και ένα επακόλουθο αναμνηστικό εμβόλιο πριν ξεκινήσουν τα προβλήματά της και δεν είχε μολυνθεί από τον ιό COVID-19 πριν δει την Hartsfield.

Ο ενδοδοντολόγος Dr. John Collier με έδρα την Αλαμπάμα έχει επίσης δει πολύ περισσότερους ασθενείς να βιώνουν έναν «απίστευτο αυξανόμενο πόνο στο πρόσωπο» από τότε που εισήχθη το εμβόλιο για τον COVID, όπως λέει.

Ο στοματοχειρουργός με έδρα την Αλαμπάμα, Δρ. Doug Denson, έχει επίσης δει περισσότερους ασθενείς με πόνο στο πρόσωπο τους οποίους έχει παραπέμψει στην Δρ Χάρτσφιλντ, αλλά δεν μπορούσε να πει με απόλυτη σιγουριά ότι η αιτία ήταν τα εμβόλια για τον COVID.

Λόγω αυτής της αύξησης των ενοχλητικών συμπτωμάτων και παθήσεων, η Χάρτσφιλντ είπε ότι τώρα πρέπει να ελέγχει τους ασθενείς για την κατάσταση του εμβολιασμού τους.

«Πρέπει να εξετάσω αυτούς τους ανθρώπους για να δω αν έχουν εμβολιαστεί, πότε και πόσες φορές, και μετά να δω αν μπορώ να τους θεραπεύσω», είπε η Χάρτσφιλντ, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν κάνουν έλεγχο για την ένεση του COVID.

«Όταν ζητάτε από ολόκληρο τον πληθυσμό να κάνει ένα υποχρεωτικό εμβόλιο που έχει περισσότερες παρενέργειες από οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο στην ιστορία που εμφανίζεται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου από τα δεδομένα των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, σίγουρα θα δείτε τραυματισμούς», κατέληξε ο Χάρτσφιλντ.

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά…

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί