Εφημερεύοντες οδοντίατροι θα βρίσκονται στα ιατρεία τους από τις 2 έως τις 17 Αυγούστου, στους οποίους θα μπορούν να απευθύνονται οι ασθενείς που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον προσωπικό τους οδοντίατρο.
«Η αδυναμία κάλυψης των επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών κατά τις γιορτές, τις αργίες και κυρίως κατά την περίοδο των θερινών διακοπών, έχει διαπιστωθεί εδώ και χρόνια. Εμείς ως Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στον κοινωνικό μας σκοπό, παρέχοντας την οργανωτική και διοικητική μας εμπειρία, εφαρμόζουμε το πρόγραμμα εφημεριών ούτως ώστε οι συμπολίτες μας που θα αντιμετωπίσουν οδοντιατρικό επείγον περιστατικό να τύχουν επείγουσας αντιμετώπισης», δήλωσε ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κούγιας, διευκρινίζοντας ότι «οι ασθενείς μπορούν να απευθύνονται στους συναδέλφους οδοντιάτρους που εφημερεύουν μόνον εφόσον δεν δύναται να τους εξυπηρετήσει ο προσωπικός τους οδοντίατρος».
Το σύστημα εφημεριών θα λειτουργήσει ως εξής:
-H έναρξη του προγράμματος είναι το Σάββατο 2 Αυγούστου και η λήξη την Κυριακή 17 Αυγούστου. Περιλαμβάνει τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα της συγκεκριμένης περιόδου.
-Τα ονόματα των εφημερευόντων θα δημοσιευτούν με ευθύνη του Ο.Σ.Θ. στον ημερήσιο Τύπο και την ιστοσελίδα του Συλλόγου ( www. osth.gr). Επισημαίνεται ότι οι πολίτες θα
μπορούν να απευθύνονται σε αυτούς μόνο εφόσον δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει ο οδοντίατρός τους.
-Η κατανομή των εφημερευόντων έγινε με ευθύνη του Ο.Σ.Θ και την διαθεσιμότητα των συναδέλφων. Για τις ανάγκες του προγράμματος, ο νομός έχει διαιρεθεί στις ακόλουθες περιοχές: Κεντρική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Δυτική Θεσσαλονίκη.
-Οι ώρες άμεσης ετοιμότητας των εφημερευόντων στα ιατρεία τους είναι 10:00 – 21:00.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρίκαλα: Προθεσμία για αύριο το μεσημέρι πήρε ο ιδιοκτήτης της μπισκοτοβιομηχανίας
- Πρόεδρος Π.Σ.Ι.ΚΤΕΟ: «Αν πιείς, καλύτερα συνοδηγός» – Κατανάλωση αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε μαζί
- Καλαφάτης: «Θέλουμε η έρευνα να απαντά σε πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων»
- Τότε θα ανακοινωθεί η επόμενη αύξηση του κατώτατου μισθού
- Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια Ζάκυνθος, Κεφαλονιά και Ιθάκη
- Θεσσαλονίκη: 24χρονος έπεσε από γέφυρα στον Περιφερειακό
- «Φρένο» στην παράνομη διέλευση δικύκλων από πεζόδρομους στην Θεσσαλονίκη
- Έρχεται θεατρικό μιούζικαλ για τον Έλβις Πρίσλεϊ
- Κατά 3,4% αυξήθηκε ο αριθμός των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Οκτώβριο
- Φόρο τιμής στον εμβληματικό Ρόμπερτ Ντιβάλ αποδίδουν σταρ του Χόλιγουντ
Κύρια Θέματα









