Εφημερεύοντες οδοντίατροι θα βρίσκονται στα ιατρεία τους από τις 2 έως τις 17 Αυγούστου, στους οποίους θα μπορούν να απευθύνονται οι ασθενείς που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από τον προσωπικό τους οδοντίατρο.
«Η αδυναμία κάλυψης των επειγόντων οδοντιατρικών περιστατικών κατά τις γιορτές, τις αργίες και κυρίως κατά την περίοδο των θερινών διακοπών, έχει διαπιστωθεί εδώ και χρόνια. Εμείς ως Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στον κοινωνικό μας σκοπό, παρέχοντας την οργανωτική και διοικητική μας εμπειρία, εφαρμόζουμε το πρόγραμμα εφημεριών ούτως ώστε οι συμπολίτες μας που θα αντιμετωπίσουν οδοντιατρικό επείγον περιστατικό να τύχουν επείγουσας αντιμετώπισης», δήλωσε ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κούγιας, διευκρινίζοντας ότι «οι ασθενείς μπορούν να απευθύνονται στους συναδέλφους οδοντιάτρους που εφημερεύουν μόνον εφόσον δεν δύναται να τους εξυπηρετήσει ο προσωπικός τους οδοντίατρος».
Το σύστημα εφημεριών θα λειτουργήσει ως εξής:
-H έναρξη του προγράμματος είναι το Σάββατο 2 Αυγούστου και η λήξη την Κυριακή 17 Αυγούστου. Περιλαμβάνει τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα της συγκεκριμένης περιόδου.
-Τα ονόματα των εφημερευόντων θα δημοσιευτούν με ευθύνη του Ο.Σ.Θ. στον ημερήσιο Τύπο και την ιστοσελίδα του Συλλόγου ( www. osth.gr). Επισημαίνεται ότι οι πολίτες θα
μπορούν να απευθύνονται σε αυτούς μόνο εφόσον δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει ο οδοντίατρός τους.
-Η κατανομή των εφημερευόντων έγινε με ευθύνη του Ο.Σ.Θ και την διαθεσιμότητα των συναδέλφων. Για τις ανάγκες του προγράμματος, ο νομός έχει διαιρεθεί στις ακόλουθες περιοχές: Κεντρική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Δυτική Θεσσαλονίκη.
-Οι ώρες άμεσης ετοιμότητας των εφημερευόντων στα ιατρεία τους είναι 10:00 – 21:00.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Ακυρώνονται τρεις παραστάσεις του ΚΘΒΕ λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων του
- Θεσ/νίκη: Χειροπέδες σε Έλληνα καταζητούμενο για μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σχεδόν 30 εκατ. ευρώ
- Μέγαρο Μουσικής: Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για την αρχή του 2026 – Τον Φεβρουάριο το αφιέρωμα στον Ραχμάνινοφ
- Γεωπολιτική «απόδραση» της Ρωσίας μέσω Ιράν – Τεράστια εξέλιξη για την Μόσχα
- Παρίσι: Η διεύθυνση του Λούβρου ανακοίνωσε πως το μουσείο λειτουργεί εν μέρει, παρά την απεργία
- Θεσσαλονίκη: Το ρομπότ Pepper μαθαίνει στους καταναλωτές τα δικαιώματά τους – Δείτε βίντεο
- ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ: Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές 487,9 εκατ. – Επιπλέον 600 εκατ. ευρώ μέχρι 31/12
- Βενεζουέλα: Απέπλευσαν δύο τάνκερ με υποπροϊόντα πετρελαίου
- ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκε η τέταρτη δόση της αυξημένης επιστροφής ΕΦΚ πετρελαίου για αγρότες
- Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας 2026 –2030: Οδικός χάρτης για ένα ασφαλές ψηφιακό μέλλον στην Ελλάδα









