Θέλουν ακόμα να εμβολιάσουν τις εγκύους αλλά λένε: «Υπάρχει δυσπιστία» – ΒΙΝΤΕΟ

Γιατί άραγε;;; Θυμηθείτε τι έχει δημοσιεύσει το ΕΛ!!!

Ως γνωστόν, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε το προσαρμοσμένο εμβόλιο Comirnaty XBB.1.5 που ανέπτυξε η BioNTech / Pfizer για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προχωρώντας στην τρίτη προσαρμογή του σκευάσματος ώστε να ανταποκριθεί στις νέες παραλλαγές.

Όπως ενημερώνουν τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα δοκιμάστηκε απλά σε πειραματόζωα και ενώ υπάρχουν ήδη οι εμπειρίες με τα προηγούμενα εμβόλια και τις παρενέργειες που προκλήθηκαν μετά από αυτά!!!

Το συνιστούν μάλιστα και σε εγκύους, αν και λένε πως υπάρχει έντονη δυσπιστία πλέον με τα εμβόλια!!!

Γιατί άραγε;;;

ΙΔΟΥ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ:

  • Η Dr Tina Peers είναι σύμβουλος ιατρός με ειδικά ενδιαφέροντα για την υγεία των γυναικών, την εμμηνόπαυση, τη δυσανεξία στην ισταμίνη (HIT) και το σύνδρομο ενεργοποίησης των μαστοκυττάρων (MCAS). Έκανε λόγο για αποβολές, ενδομήτριους θανάτους -και- υπογονιμότητα μετά από το εμβόλιο σε ένα βίντεο που σχολίασε με θαυμαστικά ο Έλον Μασκ!!!

  • Μια σημαντική αύξηση στις αποβολές μεταξύ εγκύων συνδέθηκε άμεσα με την κυκλοφορία του εμβολίου για τον COVID-19 στην Ελβετία, σύμφωνα με μια νέα ανάλυση του στατιστικολόγου και καθηγητή του Πανεπιστημίου της Λουκέρνης, Dr. Konstantin Beck . Ο Beck, πρώην σύμβουλος του Γερμανού Υπουργού Υγείας και του ελβετικού κοινοβουλίου, ανέλυσε διαθέσιμα στο κοινό ελβετικά και γερμανικά δεδομένα από επιστημονικές δημοσιεύσεις, εταιρείες ασφάλισης υγείας και την Ελβετική Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία (FOS): (ΕΔΩ)!
  • «Το περιεχόμενο του εμβολίου COVID-19 βιοδιανέμεται στην κυκλοφορία του αίματος μέσα σε λίγες ώρες και διασχίζει όλα τα φυσιολογικά εμπόδια, συμπεριλαμβανομένου του μητρικού-πλακουντιακού-εμβρυϊκού φραγμού και του αιματοεγκεφαλικού φραγμού τόσο στην μητέρα όσο και στο έμβρυο», σύμφωνα με τον ειδικό μητρικής-εμβρυϊκής ιατρικής Dr. James. (ΕΔΩ)!
  • «Τα εμβόλια COVID δεν ήταν ΠΟΤΕ ασφαλή για εγκύους, σύμφωνα με την ίδια την Pfizer» (ΕΔΩ)

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί