ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ στα σκουπίδια!!! Είδηση «ΒΟΜΒΑ» από την Βρετανία εκθέτει την κυβέρνηση

Το λέει ο ίδιος ο Guardian! Ελληνικέ λαέ συνέχισε τον ύπνο σου…

Ενώ τω κρούσματα μειώνονται, βρήκαν άλλο αφήγημα, προκειμένου να κρατήσουν ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, με προφανή σκοπό, κατά πολλούς, την προώθηση όσων περισσότερων εμβολίων γίνεται, προκειμένου να μην ξεμείνουν.

Τώρα λένε πως οι τηλέ-ειδικοί  προειδοποιούν πως η μείωση των κρουσμάτων δεν αντικατοπτρίζει τους σκληρούς δείκτες της πανδημίας, καθώς, όπως διατείνονται, οι νοσηλείες φέρονται να αυξάνονται και το σύστημα Υγείας να πιέζεται, την ώρα που νοσοκομεία κλείνουν για να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα (βλ. Παίδων Πεντέλης).

Ηχηρό χαστούκι έρχεται όμως από την Βρετανία, στην οποία, όπως μεταδίδει ο Guardian, εκατοντάδες χιλιάδες εμβόλια ενίσχυσης του Covid στην Αγγλία θα πεταχτούν καθώς πέφτει η ζήτηση!

ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Συγκεκριμένα, τα οι ενισχυτικές δόσεις που διανέμονται στην Αγγλία πρόκειται να πεταχτούν λόγω έλλειψης ζήτησης, αποκαλύπτει ένα υπόμνημα του NHS που διέρρευσε.

Δεν είναι γνωστό πόσα ακριβώς εμβόλια θα απορριφθούν, αλλά είναι πιθανό να είναι «εκατοντάδες χιλιάδες», είπαν πηγές στο Health Service Journal (HSJ), το οποίο έλαβε το υπόμνημα.

Το σημείωμα, που εστάλη την Πέμπτη από την ομάδα εμβολιασμού του NHS Αγγλίας στους αξιωματούχους που διαχειρίζονται τις 3.000 τοποθεσίες εμβολιασμού σε όλη την χώρα, ανέφερε ότι ορισμένα αποθέματα θα φτάσουν στις ημερομηνίες λήξης τους χωρίς να χρησιμοποιηθούν. Τους παροτρύνει να προσπαθήσουν να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή, προτού πεταχτούν αναγκαστικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί