ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΘΡΟΜΒΟΙ!!! Δείτε τι βγαίνει μέσα από ανθρώπινα σώματα – ΒΙΝΤΕΟ

Εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ ισχυρίζονται πως πρόκειται για βιολογικό όπλο… Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...

Όπως αναφέρεται από εναλλακτική δημοσιογράφο στο παρακάτω βίντεο με νέα ευρήματα ταριχευτών πτωμάτων, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά:

«Αυτοί είναι θρόμβοι που αφαιρέθηκαν από ένα συγκεκριμένο πτώμα, νεκρό πελάτη, οδηγώντας στο ερώτημα: Μήπως αυτά τα συγκεκριμένα άτομα έλαβαν έναν διαφορετικό τύπο ή μήπως υπάρχει κάτι καινούργιο στα εμβόλιά τους;

Βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στην φάση του δισθενούς βιολογικού όπλου. Αυτό σημαίνει 2 κώδικες mRNA, ίσως και περισσότεροι. Πάντοτε έλεγα ότι δεν γνωρίζουμε το σύνολο των περιεχομένων μέσα σ’ αυτές τις ενέσεις την οποιαδήποτε ημέρα, στην οποιαδήποτε γεωγραφική θέση κι ότι πάντοτε μπορούν να αντικατασταθούν… Είναι χειρότερο απ’ την ρωσική ρουλέτα με τα στεροειδή.

Είναι ανεξέλεγκτο επειδή αυτές οι εταιρείες λειτουργούν μυστικά, δεν έχουν θεωρηθεί υπεύθυνες για τα περιεχόμενα των φιαλιδίων τους, για τα υλικά τους, δεν έχουν επιθεωρηθεί στα εργοστάσια κατασκευής τους.

Αυτοί οι θρόμβοι που αφαιρούν ταριχευτές από συγκεκριμένα ή μεμονωμένα πτώματα σε σύγκριση με πολλά άλλα, κάνουν τους ίδιους και το προσωπικό τους να αισθάνονται αμέσως άρρωστοι με ναυτία, εμέτους και αδυναμία.

Τώρα, αν αυτοί οι νεκροί έλαβαν κάτι καινούργιο και διαφορετικό μέσα στα εμβόλιά τους, αυτό θα μπορούσε να ‘ναι μια εξήγηση».

Δείτε στο βίντεο τεράστιους θρόμβους:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί