• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τ-Ε-Λ-Ο-Σ!!! Οι «ειδικάρες» το παραδέχτηκαν! «Ρεζίλι» για το «τείχος ανοσίας»! «ΠΟΝΟΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ

Τ-Ε-Λ-Ο-Σ!!! Οι «ειδικάρες» το παραδέχτηκαν! «Ρεζίλι» για το «τείχος ανοσίας»! «ΠΟΝΟΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ

Να βγουν τώρα μπροστά οι επιστήμονες που «φιμώνονται» Κανένας λόγος πλέον για υποχρεωτικά εμβόλια...

Τόσο καιρό στο el.gr, παρατίθενται έρευνες ακόμα και από τους διεθνιστικούς οργανισμούς, οι οποίοι λένε πως το εμβόλιο δεν δημιουργεί τείχος ανοσίας.

Μάλιστα ο Δημοσθένης Λιακόπουλος το είχε τονίσει αυτό πριν εμφανιστούν οι μεταλλάξεις (που, σύμφωνα με επιστήμονες, προκλήθηκαν από τα ίδια τα εμβόλια), οι οποίες έβαλαν απλά «ταφόπλακα» στην όποια σχετική θεωρία, καθώς τείχος ανοσίας δεν μπορούσε να δημιουργηθεί ούτε πριν (ΕΔΩ)!

Και ενώ οι «ειδικοί» των ΜΜΕ πίεζαν να γίνουν εμβόλια για να δημιουργηθεί τείχος ανοσίας και ενώ η κυβέρνηση έδιωξε ανθρώπους από τις δουλειές, η κα Γιαμαρέλλου ανέφερε σχετικά με το περιβόητο τείχος ανοσίας και το ποσοστό εμβολιασμού, το οποίο πρέπει δήθεν να φτάσει η Ελλάδα: «Με αυτόν τον ιό για να πεις ότι πετυχαίνω πρέπει να καλύψεις πάνω από το 90%. Δεν ξέρουμε καν αν ισχύει το τείχος ανοσίας για αυτόν τον ϊό» και για αυτό, αλλά επέμεινε πως: «πρέπει να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να φτιαχτεί ένα τείχος ανοσίας»

Τέλος! Η χώρα απαιτεί δημόσιο διάλογο επιστημόνων, καθώς οι «ειδικοί» των ΜΜΕ λένε άλλα την μία μέρα, άλλα την άλλη!

Δείτε βίντεο με το πριν (2020) και το σήμερα με την κα Γιαμαρέλλου:

Εδώ ολόκληρη η κουβέντα με την κα Γιαμαρέλλου:

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.