«Συναγερμός» από ρωσικά ΜΜΕ: Το Νταβός σχεδιάζει μια νέα πανδημία

Ποιά η θέση της Ρωσίας...

Γράφει το ρωσικό Ria Novosti:

Δισεκατομμυριούχοι και πολιτικοί, συγκεντρωμένοι σε ένα ελβετικό θέρετρο, συζητούν ζωηρά για την «ασθένεια Χ», η οποία υποτίθεται ότι πρόκειται να πλήξει την ανθρωπότητα. Κα΄τα έναν περίεργο τρόπο είναι γνωστό εκ των προτέρων ότι θα είναι 20 φορές πιο θανατηφόρα από τον Covid.

Μάλιστα, ενώ δεν υπάρχει ίχνος πανδημίας αυτή την στιγμή – έχει αποφασιστεί ότι η περίοδος ανάπτυξης των εμβολίων κατά της «ασθένειας Χ» θα είναι εκατό ημέρες. Δείτε λογική: Δεν είναι σαφές τι είδους ασθένεια είναι, αλλά έχει ήδη αποφασιστεί να δημιουργηθεί ένα εμβόλιο εναντίον της σε λίγο περισσότερο από τρεις μήνες.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Έχουν διορία μέχρι τον Μάϊο του 2024 να υπογράψουν τη “Συμφωνία για την Πανδημία”- ΒΙΝΤΕΟ

Εκεί βρίσκεται και ο επικεφαλής της βρετανικής γνωστής εταιρείας των εμβολίων, η οποία κάποτε κυκλοφόρησε ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό με τόσες πολλές παρενέργειες που ακόμη και οι ασθενείς Βρετανοί αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν. Είναι μια πολυάσχολη περίοδος για τους ιδιοκτήτες της Big Pharma (φαρμακοβιομηχανία).

(…)

Ο κύριος εκφραστής της «Ασθένειας Χ», ο Γενικός Γραμματέας του ΠΟΥ Theodore Ghebreyesus, δεν είναι καν γιατρός. Οι επικεφαλής των φαρμακευτικών εταιρειών που τον περιβάλλουν, οι οποίοι χορηγούν τακτικά και γενναιόδωρα τον ΠΟΥ, ακόμη περισσότερο.  

Είναι αλήθεια ότι τώρα τα αχρησιμοποίητα εμβόλια πετιούνται, αλλά τα χρήματα έχουν ήδη δαπανηθεί. Θα ήταν… αμαρτία να μην επαναλάβουν το ίδιο πράγμα με τα εμβόλια κατά της «ασθένειας Χ».

(…)

Ο Μπιλ Γκέιτς ρίχνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε αυτήν την επιχείρηση, αλλά ποιό είναι το αποτέλεσμα; 

(…)

 Ταυτόχρονα, ο ιός της πληροφορίας εξαπλώθηκε βυθίζοντας τον κόσμο σε πανικό και αβεβαιότητα. Η ιατρική έχει πολιτικοποιηθεί. Η κοινωνία ήταν δυσαρεστημένη με τις κυβερνήσεις της.

Κάποιοι φώναξαν ότι δεν υπάρχει καθόλου κορωνοϊός, κάποιοι διαβεβαίωσαν ότι υπήρχε αλλά ήταν ακίνδυνος, κάποιοι απλά είχαν μπουχτίσει και προσπάθησαν να μην διαβάσουν τις ειδήσεις για να μην τα δουν όλα αυτά. Τότε άρχισε η διαφημιστική εκστρατεία για τα εμβόλια, ενώ ήρθαν και τα lockdowns!

(…)

Την δεύτερη φορά το θέμα των lockdowns μπορεί να οδηγήσει στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, για παράδειγμα στις ΗΠΑ: οι απελπισμένοι Τραμπιστές θα βγουν στους δρόμους και θα οργανώσουν μια ένοπλη εξέγερση. Όπως βλέπουμε, πολύ ισχυροί άνθρωποι στην Δύση ενδιαφέρονται για μια απάτη που ονομάζεται «Ασθένεια Χ». Δεν έχει νόημα η Ρωσία να συμμετέχει σε αυτή την απάτη. Ωστόσο, αυτός δεν είναι απολύτως λόγος για χαλάρωση. Οι Αμερικανοί αντίπαλοί μας πειραματίζονται ακούραστα με ιούς στα στρατιωτικά τους εργαστήρια, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται ακριβώς στα σύνορά μας. Έτσι, ενώ η Δύση θα πολεμά τις φανταστικές απειλές, εδώ στο σπίτι θα προετοιμαζόμαστε για εντελώς πραγματικές.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KYESTONE

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί