Στο έλεος του Θεού τα παιδιά: ΤΕΛΟΣ τα τακτικά χειρουργεία στο Παίδων – Δεν υπάρχουν αναισθησιολόγοι

Κατόρθωμα Πλεύρη-Μητσοτάκη!!!

Για αργότερα μετατίθενται τα τακτικά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, καθώς το νοσηλευτικό ίδρυμα έχει μείνει χωρίς τον απαραίτητο αριθμό αναισθησιολόγων σε μία κατάσταση που θυμίζει ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ και φυσικά ευθύνεται η κυβέρνηση, η οποία έχει διαλύσει το σύστημα Υγείας, εκβιάζοντας ακόμα και τώρα επιστήμονες και υγειονομικούς, επειδή ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να κάνουν το εμβόλιο, όταν όλος ο πληθυσμός της χώρας είναι ουσιαστικά ανεμβολίαστος (έχουν περάσει οι τέσσερις μήνες της επίδρασης του εμβολίου)!!!

Όπως μεταδίδει το ethnos. gr, η Διοίκηση του Νοσοκομείου έδωσε εντολή να «παγώσουν» τα προγραμματισμένα χειρουργεία στο Νοσοκομείο, καθώς πλέον διαθέσιμοι είναι μόλις 8 αναισθησιολόγοι για εκατοντάδες επεμβάσεις, μετά και την απουσία ενός ακόμη γιατρού λόγω αναρρωτικής άδειας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, οι οργανικές θέσεις για αναισθησιολόγους στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία ήταν 17, ενώ πλέον έχουν μειωθεί σε 9.

Όπως είναι φυσικό, οι γιατροί του νοσοκομείου αδυνατούν να καλύψουν όλα τα περιστατικά καθώς η έλλειψη αναισθησιολόγων κάνει απαγορευτικά τα χειρουργεία.

Ως εκ τούτου και  μέχρι να βρεθούν οι αναισθησιολόγοι θα πραγματοποιούνται μόνο τα έκτακτα και επείγοντα χειρουργεία!

Τουτέστιν όπως τα ογκολογικά, τα νευροχειρουργικά κτλ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!

Το πρόβλημα με τις ελλείψεις αναισθησιολόγων αφορά στο σύνολο της χώρας και όλα τα νοσοκομεία!!! Πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη είχε ακυρωθεί μεταμόσχευση οργάνου λόγω έλλειψης αναισθησιολόγου, προκαλώντας την παρέμβαση εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ πληροφοριών ethnos. gr, photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί