Η περίπτωση ενός 15χρονου από την Αρκαδία ο οποίος έχασε την ζωή του λίγα 24ωρα μετά τον εμβολιασμό του βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.
Υπενθυμίζεται πως το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής από συγγενικό του πρόσωπο στο χωριό Μανταίικα Αρκαδίας, ενώ φαίνεται να έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια. Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, που μετέφερε το arcadiaportal.gr ανέφεραν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών για το περιστατικό υπήρξε ενημέρωση κατά την χθεσινή συνεδρίαση από το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΦ με τις πληροφορίες να λένε ότι ο 15χρονος είχε εμβολιαστεί την περασμένη Παρασκευή.
Προς το παρόν οι υγειονομικές αρχές δεν μπορούν να αποδώσουν τον θάνατό του στον εμβολιασμό, ωστόσο η χρονική συσχέτιση εντάσσει το περιστατικό στα συμβάντα που διερευνώνται. Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν την ιατροδικαστική εξέταση να γίνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα από τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Αθηνών.
«Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί. Δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είχε κάνει το εμβόλιο την Παρασκευή», έγραψε από πλευράς του σε σχόλιο του στο facebook ο αδερφός του άτυχου 15χρονου.
(protothema – φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνεχίζονται τα αγροτικά μπλόκα στην ηπειρωτική Ελλάδα – Ανυποχώρητοι οι αγρότες
- Το Κρεμλίνο χαμηλώνει τις προσδοκίες για τις συνομιλίες που γίνονται στις ΗΠΑ για το ουκρανικό
- «Melania»: Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ στο νέο ντοκιμαντέρ της, vid
- Δίπλα-δίπλα με τον Μπουρλά της Pfizer ο Γεωργιάδης στις ΗΠΑ
- Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα; Ερευνητικό έργο καταγράφει τα ηχοτοπία τους
- Χανιά: Συνελήφθη 48χρονος για παραβάσεις που αφορούν έκθεση ανήλικων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ
- Θεσσαλονίκη: 24ωρη λειτουργία του Μετρό και έξι λεωφορειακών γραμμών για πρώτη φορά
- Γάζα: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ Γουίτκοφ βλέπει «πρόοδο» στην εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ
- Τι έγραψε ο Μητσοτάκης για προϋπολογισμό 2026, στεγαστικό, τεχνητή νοημοσύνη και μπλόκα
- «Δεν δίνουμε όσα δεν έχουμε», λέει για τους αγρότες ο Μητσοτάκης – Για τον Ζελένσκι όμως είχαν 90δις!









